One night in Italy: Sådan laver du en gennemført italiensk aften med mad, vin og kunst

Savner du den italienske stemning? Her er opskriften på en sansefuld aften, som tager dig direkte til Parma, der ligger i hjertet af "Food Valley".

Det er koldt og mørkt udenfor, så hvorfor ikke skabe lys og varme i dit hjem med en aften i Italiens tegn? Du behøver nemlig ikke at tage et fly for at nyde den smagfulde mad, de kvalitetsrige vine og den hyggelige stemning.

Her får du tre råd til at skabe rammerne for en mindeværdig aften, hvor alle sanser forkæles. Rådene er udarbejdet med Mutti, der netop har lanceret en virtuel kunstudstilling, hvor du kan gå på opdagelse i italienske tomatmarker og genbrugskunst, og som kan skabe den rette stemning til en italiensk aften som i Parma, hvor Mutti holder til.

Den nemmeste måde at genbruge de traditionelle Mutti-dåser på er ved at bruge dem til krydderurter, planter, bestik eller servietter.

Bonus: Lad virtuel kunst frembringe en autentisk følelse

Du kan bruge Muttis helt nye virtuelle kunstudstilling som indslag, som får dig til at føle, at du svæver rundt og indånder den italienske atmosfære ved at klikke dig rundt i Muttis tomatmarker.

Udover Muttis tomatmarker og fabrik kan du i kunstudstillingen også se 3D-modellerede genbrugskunstværker skabt af Mutti-produkter fra kunststuderende. Temaet ved den virtuelle kunstudstilling er nemlig bæredygtighed, og danskerne opfordres til at genbruge deres Mutti-emballager ved at forvandle dem til genbrugskunst og blive en del af den virtuelle kunstudstilling. Tag et billede af din kreation, og udgiv den på Instagram ved at tagge @mutti.northerneurope og #Muttiartexhibition.

Gå ind og se galleriet online her.

Besøg Muttis virtuelle kunstudstilling, som netop er lanceret, og bliv inspireret til en mere bæredygtig hverdag.