Danner og Lauritz.com holder julevelgørenhedsauktion

Få fingrene i et eksklusivt møbel og støt samtidig en god sag. Danner og Lauritz.com er nemlig gået sammen om en auktion, hvor overskuddet går til voldsramte kvinder.

Dannerhuset
© Danner

Danner

Danner er et kvinde- og krisecenter, hvis historie går helt tilbage til 1873. Her hjælpes og rådgives voldsudsatte kvinder, og de har siden 1979 givet beskyttelse til over 6000 kvinder og deres børn.

Stedet bliver i høj grad drevet af frivillige, og igen i år holder de sammen med Lauritz.com en stor juleauktion, hvor alle de indtjente penge vil gå ubeskåret til Danner.

Spejl fra We Do Wood
© We Do Wood
Tom Rossau TR5 væglampe
© Tom Rossau

Den store juleauktion

På Danner gør de ansatte og frivillige deres allerbedste for at gøre julen til noget helt særligt og trygt for de voldsudsatte kvinder og børn, som bor på stedet. Det gøres meget lettere, når der er penge til at hjælpe indsatsen, og derfor er den store juleaktion på Lauritz.com en helt exceptionel mulighed for at bidrage til det gode formål.

Juleauktionen finder sted på Lauritz.com, som helt vederlagsfrit har stillet deres platform til rådighed, så de fine produkter og ydelser, der er blevet doneret, kan blive sat i spil i den gode sags tjeneste. På auktionen vil man have rig mulighed for at byde på alt fra dansk design til lækre ophold.

Heriblandt vil det være muligt at få fingrene i blandt andet signerede plakatbøger af Jim Lyngvild, en originaltegning af Line Kjeldsen Jensen, litografier af Anders Morgenthaler og meget mere.

Vil du deltage i auktionen og støtte et godt formål, kan du byde med på Lauritz.com. Auktionen er åben fra den 15. til den 23. november 2021.

Patrone væglampe fra Thorup Copenhagen

Patrone væglampe fra Thorup Copenhagen kan du få fingrene i på auktionen.

© Thorup Copenhagen
Blossi Table Black bordlampe fra Nuura

Blossi Table Black bordlampe fra Nuura er blandt de design, du kan få fingrene i ved Danners auktion hos Lauritz.com.

© Nuura

LÆS OGSÅ

LÆS OGSÅ