17 lokale gårdbutikker i Danmark

I alle afkroge af Danmark kan du støde på små, lokale gourmetbutikker, som gemmer på gode råvarer og produkter af høj kvalitet. Se her, hvor du finder nogle af dem.

Aarstidernes Gårdbutik - Krogerup Avlsgaard, Humlebæk

Udover at være en af Danmarks mest kendte leverandører af måltidskasser, så har de også en hyggelig gårdbutik, hvor du finder et friskt udvalg af frugt og grønt samt brød og mejeriprodukter.

Læs mere om stedet her.

Spirelyst gårdbutik, Nibe

Her i den lille butik er mottoet: "Du bliver, hvad du spiser," og derfor finder du kun lækre, økologiske varer. Kødet og æggene er endda fremavlet på gården.

Læs mere om stedet her.

Økogaardens Baksminde, Aasa

På æblerov? Så er denne gårdbutik noget for dig. Her kan du få forskellige slags most og juice samt marmelade, alt sammen lavet på plantagens egne økologiske æbler, pærer og bær.

Læs mere om stedet her.

Gartnergården Århus, Skødstrup

Her finder du lækre og friske grøntsager samt en fin interiørafdeling, en café og et take-away køkken med tapas anretninger.

Læs mere om stedet her.

Skovgaard Gårdbutik, Them

I gårdbutikken i Midtjylland finder du kvalitetskød fra egne dyr. I den hyggelige butik, som er indrettet som en gammel købmandsbutik, kan du finde alt fra kransekage og friskmalet kaffe til brugskunst. Og som prikken over i'et har du også muligheden for at opleve deres helt egen vinkælder.

Læs mere om stedet her.

Rokkedyssegård, Værløse

Er du på udkig efter friske sommerbær? Så finder du blandt andet lækre jordbær, hindbær og kirsebær i massevis ved Rokkedyssegårds fire caféer i Nordsjælland og i deres gårdbutik.

Læs mere om stedet her.

Herregårdens Madbutik, Møltrup

I Madbutikken finder du et stort og spændende udvalg af specialiteter fremstillet på stedet. Du kan blandt andet finde lækkert og friskt hjemmebag.

Læs mere om stedet her.

Hopballe Mølle Gårdbutik, Jelling

Gårdbutikken emmer af idyl og gemmer blandt andet på lækre kvalitetsvarer såsom deres egne Hopballe velfærdskyllinger. Foruden de lækre kyllinger kan du få en masse delikatesser som ost, vin, oliven og pesto.

Læs mere om stedet her.

Hylkegaard, Voldby

I forretningen finder du både egne produkter samt et bredt udvalg af vine, sommerhonning, specialolier, eddike og sennep fra Frankrig, Italien, Østrig og Tyskland. Du kan også finde champagnesabler og vinkølere.

Læs mere om stedet her.

Kalø Økologiske Gårdbutik, Rønde

På Djursland ved Mols Bjerge ligger Danmarks eneste økologiske landbrugsskole. I gårdbutikken her kan du få skolens egne produkter af grøntsager, kød, brød og specialiteter.

Læs mere om stedet her.

Rurup.dk Gårdbutik, Rurup

Ude på landet midt i Sønderjylland ligger Rurup.dk Gårdbutik. Her finder du blandt andet udsøgte kvalitetsprodukter og specialiteter inden for kød, grøntsager, brugskunst og vine.

Læs mere om stedet her.

Fru Møllers Mølleri, Odder

Ikke nok med at Fru Møller selv maler melet af egne korn, så byder mølleriet også på en masse lækkerier såsom kager, marmelader og nybagt brød.

Læs mere om stedet her.

Dalsbakkegård, Hølkerup

Her ligger en familiedrevet gård, hvor dyrene er i fokus, og dertil hører en hyggelig gårdbutik, hvor der venter dig lækre smagsprøver på de spændende produkter.

Læs mere om stedet her.

Holtgaard.dk, Odder

Her kan du selv komme ud og plukke dine jordbær. Og i gårdbutikken kan du finde honning, forskellige økologiske grøntsager, æg og friskbagt brød bagt på deres egen fuldkornsmel.

Læs mere om stedet her.

Økoladen, Ringkøbing

Du kan her besøge en hyggelig gårdbutik, som er indrettet i en gammel lade. Fyld blandt andet kurven med friske grøntsager direkte fra marken og drivhuset.

Læs mere om stedet her.

Gundstup mejeri og bryghus, Vester Skerninge

På Sydfyn kan du slå et smut forbi stedet her, som er særligt kendt for deres oste: Ryge oste, hvide oste og gule oste. Du finder også spændende, hjemmebrygget øl.

Læs mere om stedet her.

Rabarbergaard, Vejby

Her laver de brød i særklasse og dyrker surdejsteknikker. Foruden friskbagt brød kan du få søde sager såsom kanelsnurrer, romkugler og marengskys med geranium, hybenrose eller mynte.

Læs mere om stedet her.