Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Julesnaps

Haps, haps, haps... Lav din egen hjemmelavede snaps med juleingredienser.

julesnaps

© Pernille Greve

Julesnaps

Det skal du bruge:

  • 1 smuk flaske
  • 70 cl klar snaps
  • 1 stor lakridsrod
  • 1 stor kanelstang eller 3 små
  • 6 hele kardemommekapsler
  • 6 hele nelliker
  • 1 spsk. honning
  • 1 vaniljestang, flækket og åbnet

Sådan gør du:

  1. Kom alle ingredienserne over i et glas med låg, og lad det trække min. 4 dage – gerne flere dage.
  2. Sigt fyldet fra, og hæld snapsen på flaske eller retur i snapseflasken.

Tip:

Kan bruges som en personlig gave til værtinden eller værten. Hæng et kort omkring flaskehalsen med lidt lædersnøre sammen med en grangren. Dekorativt og smukt til snapsens farve.

Relaterede Artikler