Jul i Tivoli ved indgangen
© Tivoli

Julen sænker sig over Tivoli

Tivoli går traditionen tro all in på hygge, hjerter og juletræer, når der igen bliver budt inden for til Jul i Tivoli den 18. november.

Tivoli'sk julehygge

Julen i Tivoli er i år præcis som den plejer, når Tivoli slå dørene op for juleglade gæster den 18. november.

Haven byder på en masse hygge, nærhed og hundredvis af nisser, julekugler og pyntede træer. Forlystelseshaven vil nemlig i igen i år fyldes med smukke dekorationer og sjove oplevelser i julens tegn.

Smukt julepynt ved Tivolis mange boder
© Tivoli

Boder, smuk pynt og gastronomiske madoplevelser

Der er igen i år mulighed for at opleve Tivolis spektakulære jule-scenografier, velpyntede juletræer, nisser, glaskugler og de mange lys.

Mange vil også glæde sig til den traditionsrige gåtur rundt om Tivolisøen under de lysende hængepile med en kop varm kakao i den ene hånd og sin nærmeste i den anden.

Tivolis juleglade gæster kan også få stillet sulten med god julemad på Tivolis mange restauranter, som byder på alt fra klassisk smørrebrød og simreretter til æbleskiver og vafler, og så er der en særlig gastronomisk overraskelse i vente i Det japanske Tårn.

Den japanske have i Tivoli
© Tivoli

Nøddeknækkeren, cabaret og juleshow

Også på Tivolis scener bliver der julet igennem. Hele familien kan opleve et vaskeægte juleeventyr, når balletklassikeren Nøddeknækkeren for femte gang indtager Tivolis Koncertsal med imponerende piruetter, funklende stjerner og skøn musik.

Nøddeknækkeren har kostumer og scenografi skabt af H.M Dronning Margrethe og koreografi af balletmester Peter Bo Bendixen. Julehistorien om Nøddeknækkeren er en sand klassiker, der emmer af eventyr og magi for både børn og voksne og kan opleves fra den 26. november til den 23. december.

Man kan også få rørt lattermusklerne med Crazy Christmas Cabaret - Who killed Don Calzone? eller komme i yderligere julestemning, når Rasmus Botoft sammen med Tivolis Big Band og en perlerække af musikalske gæster spiller julen ind til Tivolis Juleshow.

Se hele Tivolis juleprogram her.