Georg Jensen juledug
© Georg Jensen

Her er årets fineste juleduge

Skab et stemningsfuldt julebord med en smuk dug, som samler borddækningen og lader servicen komme til sin ret.

Juledug fra Georg Jensen Damask
© Georg Jensen Damask

En juledug som er traditionen tro

Denne smukke dug fra Georg Jensen Damask emmer af traditionel dansk jul med sine smukke julehjerter og grankrankviste i farverne rød og guld.

Dugens klassiske design gør den anvendelig i enhver indretning. Du kan bruge den som et iøjnefaldende element i den minimalistiske indretning, som det ses på billedet, eller du kan lade den understøtte en i forvejen klassisk og traditionel indretningsstil.

Juledugen, Georg Jensen Damask, 1340 kr.

Brun juledug Södahl
© Södahl

Mere end bare en juledug

Södahl har lavet denne fine dug med et gennemført vintertema, der gør, at den ikke blot kan fungere som en juledug, men også kan bruges alle vinterdagene før og efter jul.

Den flotte lysebrune farve og det dekorerede vinterlandskab skaber en hyggelig stemning ved middagsbordet og fungerer samtidig som en smuk baggrund til enhver borddækning.

Winterland dug, Södahl, fra 638 kr.

Hørdug fra Broste Copenhagen
© Broste Copenhagen

Nordisk jul

Hør er og bliver en favorit i den nordiske, minimalistiske indretning. Det krøllede look giver borddækningen et fint og naturligt udtryk, som også sagtens kan klæde det til tider lidt stramt dækkede julebord.

Broste Copenhagen har lavet de fineste hørduge i en række forskellige farver, herunder denne afdæmpede grå nuance, som på diskret vis kan give din borddækning karakter.

Graice Eco Friendly dug, Broste Copenhagen, 870 kr.

Juledug fra Langkilde & Søn
© Langkilde & Søn

Dugen som emmer af jul

Julehjerter, instrumenter, sukkerstokke, flag, kogler og grankviste snor sig ned over midten af bordet, når du dækker op med denne juledug fra Langkilde & Søn.

Motiverne passer til Royal Copenhagens ikoniske julestel, som man med fordel kan dække bordet med for at understrege juletemaet. Dugens enkle og stilrene design kan selvfølgelig også sagtens bruges med andet service.

Juledug, Langkilde & Søn, 1499 kr.

Juledug med brodering
© Mimio

Hørdug med detaljer

Denne fine dug i hør passer perfekt til julebordet med de smukke broderede detaljer. En grannål løber langs kanten af dugen og danner en fin ramme om servicen på bordet.

Juledug, MioMio, 549 kr.

Dug fra Georg Jensen Damask
© Georg Jensen Damask

En dug med arkitektoniske linjer

Denne stilrene dug er dekoreret med Arne Jacobsens tidløse design baseret på udvalgte efterladte skitser.

Dugens mørke farvenuancer og enkle udtryk gør den ideel til ethvert julebord, da man let kan kombinere den med andre mønstre, former og farver.

Arne Jacobsen damaskdug, Georg Jensen Damask, 910 kr.

ternet juledug zara home
© Zara home

Skab et unikt julebord

Hvis du vil skabe et hyggeligt og anderledes julebord er dette dugen, du skal have fat i. Den kombinerer det klassiske ternede røde og hvide mønster med en broderet bort, der løber hele vejen rundt på dugen.

Der er smæk på den røde farve, og derfor kan du med fordel holde din service enkel, neutral og afdæmpet for ikke at skabe et forvirrende udtryk.

Ternet juledug , Zara Home, fra 399 kr.