julebord annette von einem borddækning julepynt jul
© Andreas Mikkel Hansen

Et blomstrende smukt julebord

Annette von Einem ser frem mod foråret, når hun dækker op til julemiddagen. Det giver et lyst og indbydende julebord – ser her, hvordan.

Det siges, at juletraditionen oprindeligt er en fejring af, at den mørkeste tid er forbi og lyset så småt er på vej tilbage. Samme tanke ligger bag blomsterdesigner Annette von Einems julebord, der er festligt og julet, men samtidig fser frem mod forårets komme med friske blomster og en lys tone.

Du skal bruge:

  • Syrener
  • Juleroser
  • Tulipaner
  • Lette grene fra spøgelses-træ
  • Kogler (det kan være store og små – og nogle med glimmer på
  • Små stjerner – her er brugt små Rosendahl-ophæng, som er lagt på bordet
  • Julekugler, guld, hvide og sølv
  • Et miks af vaser i forskellige størrelser
julebord annette von einem borddækning julepynt jul mistelten
© Andreas Mikkel Hansen

Det overdådige julebord er dækket med stil, stemning og smukke kreative kreationer. Annette von Einem har været ude i naturen for at finde dekorative kogler, gran og krogede grene til julebordet, der er dækket på det højglansblanke træbord.

Annette von Einem elsker at mikse de grove og det forfinede, og bordet består af en skøn blanding af nyt porcelæn, elegant glas, julekugler, guld, glimmer, gran, stjerner og store og små grankogler.

Et lyst og fint julebord

Som en fin detalje er der arrangeret små fyrgrene på bordet. Farverne er holdt i douche toner i flot afstemte nuancer af grønt, masser af hvidt og guld.

Vaserne er pyntet med julens blomster i et let miks af forskellige typer juleroser hvide tulipaner, syrener, og hyacinter og line lette glitter grene. Forskellige vaser, “ Rhombe julekugler”, T´se skål med fod, forskellige Bonbonnier.

Som service er valgt Rhombe Stel fra Lyngby Porcelæn, glas fra Frederik Bagger, guldstjernerne er ”Karen Blixen snefnug”, vinglas på stilk er fra Rosendahl og voksalterlyset fra Kunstindustrien.

julebord annette von einem borddækning julepynt jul service
© Andreas Mikkel Hansen
julebord annette von einem borddækning julepynt jul tulipan
© Andreas Mikkel Hansen