Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Se her, hvordan indretningsdesigneren har forenet sove- og baderum

Efter en totalrenovering er hjemmet den perfekte kombination af masser af landlig hygge og urbant og cool design.

Soveværelse

© Birgitta Wolfgang Bjørnvad - I soveværelset er der loft til kip, hvilket er med til at gøre rummet større. Den trekantede åbning mod badeværelset lader yderligere lys strømme ind i soverummet. Skabsvæggen er specialdesignet til rummet af Charlotte Minch selv og indrammer smukt indgangen til badeværelset. Rummet er holdt i grå og brune nuancer med sengetøj i hør fra Himla og loftslamper fra Møller & Rothe.

Perfekte lyse rammer

I Nordsjælland ligger et smukt stråtækt hus fra 1876, ejet af indretningsdesigner Charlotte Minch og hendes mand, Pedro Heyman. De har totalistandsat huset med afhøvlede gulve og moderne design, så det i dag fremstår som den perfekte kombination af masser af landlig hygge og urbant og cool design.

I husets smukke soveværelse er loftet åbnet op til kip, hvilket får rummet til at føles meget større. Dette bliver yderligere understøttet af de hvide vægge, de hvide lofter og et stort rundt vindue på badeværelset, som sammen med de små traditionelle vinduesfag sikrer, at rummet fremstår lyst og indbydende.

Den iøjnefaldende og karakteristiske skabsvæg, som adskiller soveværelset fra badeværelset, har Charlotte Minch selv designet. Skabene går ikke helt op til loftet, og på den måde kommer soveværelset og badeværelset til at fremstå som en helhed, hvor lyset frit kan strømme mellem de to rum.

Soveværelset

© Birgitta Wolfgang Bjørnvad - Sengekappen er lavet af hør og er fra Vivre Interieur Authentique, natbordet er en rå træstub, der matcher skabets trædøre, og det antikke portrætmaleri er fra Paris.

Et samspil af elementer

Foruden det mørke taktile træ, der er brugt til skabene, har Charlotte Minch sikret en varm og indbydende atmosfære med lyse trægulve, rustikke træstubbe, brugt til natborde, en patineret trækommode, på hvilken der står en stor samling af antikke figurer og keramikvaser, et badeværelsesmøbel i træ og en lille trætaburet.

Det varme træ får et spændende modspil fra industrielle og rå elementer, som betongulvet på badeværelset, lysstofrørene på badeværelset og metaller på armaturer, spejle og loftslamper. Charlotte Minch har på smuk vis blandet smukke taktile materialer, nyt design og antikke fund og gjort sove- og baderummet til et personligt og indbydende sted.

Håndklædeholdere

© Birgitta Wolfgang Bjørnvad - Smukke håndklædeholdere i messing er afstemt visuelt med armaturerne og lamperne i rummet. En smuk rå taburet i træ giver modspil til den hvide væg.

Vaskemøbel

© Birgitta Wolfgang Bjørnvad - Vaskemøblet i massiv sortolieret eg og marmor er designet af Vivre Interieur Authentique. Armaturet i messing er fra Vola. På hylden ses håndklæder og gamle trækurve fra Rosmosegaard. Håndsæben er fra Aesop.VægLamper og spejl er fra det franske brand DCW Éditions.

Håndplukket til dig