Bliv inspireret af de 13 flotteste soveværelser på Pinterest

Vi har samlet 13 af de flotteste soveværelser på Pinterest, så du kan få inspiration til din indretning.

De grønne farver

Et soveværelse med smukke farver fra den grønne faveskala. Den mellemstore plante ved siden af sengen blender så fint ind i værelset med de grønne nuancer. Spejlet, der står skævt og direkte på gulvet, giver personlighed til rummet.

Det blå tema

Det blå tema er gennemtrængende i dette fine soveværelse. Kombinationen af en skammel som sengebord og de mange bøger derpå giver et kreativt og rustikt indretningslook.

Det nordiske look

Med sine grålige og hvide farvenuancer – og minimalistisk indretning, er det nordiske look gennemtrængende i dette soveværelse. De hvide farver lyser værelset op og gør, at det virker meget større.

Fokus på bøger

Hvis du er en læsehest og derfor har mange bøger, er det oplagt at bruge disse som smuk indretningsdetalje. Det giver både personlighed og nostalgiske elementer til værelset. Kombiner gerne med rislampen, som hænger smukt ned fra loftet - ligesom på billedet.

New Yorker-stilen

Murstens-tapetet skaber en New Yorker stemning i værelset - og sammen med de mange detaljer i mørke farver, viger indretningen fra det nordiske look, som ellers omfatter de lyse farver og minimalismen.

Det feminine look

Et soveværelse med de lyserøde farver som en gennemtrængende tema. Dog i sammenhæng med en mørkeblå farveskalaer, som sammen danner et flot og kontrastfyldt look. Her er finde indretningsdetaljer, der både er smukke og praktiske - heriblandt den lyserøde puf.

Vil du læse mere om indretning med puffer? 10 puffer: Giv din stue et flot finish.

Det gode indeklima

Dette soveværelse kombinerer de lyserøde og grønne farver så fint. Med planterne og de natur-inspirerede plakater skaber det en følelse af at være ude i naturen, selvom man befinder sig i sit soveværelse.

Vil du vide, hvor du finder smukke og kreative plakater? Her er de bedste steder at købe plakater.

Det minimalistiske

Det minimalistiske soveværelse vil altid være tidsløst. Med få detaljer og én farve på væggene, gør soveværelset enkelt og elegant - og ikke mindst meget nordisk.

Smukt lysindfald

Igen en nordisk inspireret indretning med beige -og hvide farvenuancer, som er gennemgående i værelset. Dog kombineret med mange smukke detaljer, der skaber kontrast. Altandøren giver et smukt lysindfald, som bliver udnyttet af værelsets indretning.

Det lille værelse

Selvom soveværelset ikke har mange kvadratmeter at gøre godt med, er der stadig mange indretningsmuligheder. Ligesom på billedet bør man ikke spare på de mange detaljer - tværtimod, da det skaber en hyggelig og hjemlig stemning i værelset.

Vil du have mere inspiration til indretning af den lille bolig? IKEAs 8 bedste råd til dig der bor småt.

Store vinduer

Det er nok de færreste af os, der har så store vinduer som på billedet. Men hvis du har store vinduer på dit værelse, er det oplagt at udnytte dette, som skaber smukt lysindfald. Sengen, der blot er en madras, giver ekstra plads til vinduerne, og skaber ligeledes et personligt og rustikt look - hvilket de mange kulturelle detaljer understøtter.

Indretning med planter

Er du én af de mange, der elsker planter? Planter giver altid et ekstra twist til indretningen og er også rigtig godt for indeklimaet. Du kan - som vist på billedet - bruge en hylde udelukkende til dine kære planter. Det skaber et smukt og kreativt look til værelset.

Vil du læse mere om indretning med planter? 15 planter, der er perfekte til lejligheden.

Det grå tema

Endnu et nordisk inspireret soveværelse med alle sine herligheder. De grå farver og minimalismen er det gennemtrængende tema her. Det lyse gulv tillader brugen af de mørke farver på væggen og sengen.