10 puffer: Giv din stue et flot finish

Når tempoet skal ned og fødderne op, er puffen et nødvendigt element i hjemmet. Vi har samlet 10 af slagsen, som du nemt kan indrette med.

Puf chokolade
© Ferm Living

Puffen fra Ferm Living er lavet af kvalitetsvelour, hvilket giver et eksklusivt sæde. Lad denne puf danne et grafisk indretningsdetalje i dit hjem.

Pouf Round - Chocolate, 4.999 kr., Ferm Living.

Grå puff
© Fritz Hansen

Disse puffer fra Fritz Hansen er både dekorativ æstetisk og af høj funktionalitet. Pufferne hører hjemme hos det designglade og kvalitetsbevidste hjem.

Puf, lille, 2.700 kr., Fritz Hansen.

Puffer i grå
© Design House Stockholm

En funktionel puf med læderhåndtag. Denne puf vil med garanti danne en æstetisk element og passer perfekt ind i den nordiske indretning.

Björk puf¨, Design House Stockholm, 2.920 kr., forhandles hos Illums Bolighus.

Puf i hvid
© House Doctor

Denne vandafvisende puf fra House Doctor er lavet af jute og bomuld. Kombinationen af puffens lyse farve og mørke mønster danner et smukt indretningsdetalje, som du kan bruge til at hvile dine ben.

Puff, House Doctor.

Brun puf
© Sofakompagniet

Puffens bånd af fransk rørflet og det mørke bomuld danner et diskret og moderne look. Puffen er af mere end blot rundt og blødt design, den gemmer sig nemlig også på en opbevaringsplads, når toppen tages af.

Evie, 1.999 kr., Sofakompagniet.

Puf curry
© Bolia

Lad denne puf skabe en kontrast til det nordiske indretnings grålige farver. Puffen kan bruges som bord, stol eller skammel. Fås også i andre farver.

Zyl Puf, 5.079 kr., Bolia.

Grå puf
© Unoliving

Smuk grå puf fra Unoliving. Det messingfarvet stål nederst på puffen giver den en smuk detalje.

Gamby Puf i velour, 469 kr., Unoliving.

Puf i blå
© Bolia

Denne puf kan bruges til hvad som helt og med dens læderstrop kan den let flyttes rundt i hjemmet.

Grab Puf, 3.299 kr., Bolia.

Camelfarvet puf
© BoConcept

Denne moderne puf er mere end blot en puf - puffen er en gæsteseng i forklædning. Så ikke blot er denne minimalistiske puf smuk, men også praktisk.

Xtra tufted puf, 7.399 kr., BoConcept.

Hvid puff
© House Doctor

Puffen af træ, rattan og skum har et smukt og naturligt udseende og passer ind i ethvert moderne hjem. Dens mønster danner en elegant og dekorativ detalje.

Puff, Weave, House Doctor.