Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Her er de bedste steder at købe plakater

Er du i tvivl om, hvor du skal købe dine plakater? Vi guider dig til de bedste butikker og webshops.

De flotteste plakater på væggen

... Det er en god måde, at give en hvid væg et personligt præg. Plakater er den helt store trend lige nu, og det er en jungle at finde rundt i de mange forskellige webshops og butikker. Vi har samlet de bedste plakater ét sted, så du ikke længere skal lede rundt i de mange shops.

Om du er til kunstplakater, store eller små plakater, så kan du finde en, som passer til dit hjem og din stil herunder.

© Louisiana

© Louisiana

Kunstplakater fra Louisiana

Louisiana åbnede i 1958 med fokus på dansk kunst men har sidenhen bredt viften ud og er i dag et internationalt museum med kunst fra hele verden.

Er du interesseret i flotte kunstplakater, så er museet Louisiana i Humlebæk det oplagte sted. Her kan du få fingrene i smukke, kunstneriske plakater til stuen i forskellige prislejer. Er du klubmedlem, kan du få gode rabatter på plakaterne og andre spændende ting i butikken tilhørende museet.

Se mere på louisiana.dk.

© Brainchild

Designklassikere på linoleumstryk fra Brainchild

Brainchild har omdannet danske designklassikere til moderne plaketer med linoleumstryk. Her kan du finde både koglen, ægget og svanen, der er bogstavelige fortolkninger på møbelklassikerene. Hvert motiv er trykt i hånden, hvilket gør, at hver enkel plakat fremstår helt unik. Plakaterne er et sjovt indslag i indretningen og har efterhånden indtaget en plads i de danske hjem.

Se mere hos Brainchild lige her.

© Smilbart

© Smilbart

Søde læringsplakater fra Smilbart

Læringsplakaterne fra Smilbart er perfekte til børneværelset. De er både søde og flotte at se på. Og så er de jo lærerige. De findes i forskellige temaer, alt efter om familiens yngste skal lære noget om dyr eller alfabetet. Du kan finde plakaterne her.

© My Love Lines

Smukke, personlige plakater

Her er den perfekte gave til din hustru, kæreste eller veninde, som er gravid. Hos My Love Lines forvandler de graviditetsbilleder fra mobilen til smukke grafiske plakater.

Plakaternes motiv indsendes af dig, hvorefter de kreative fra My Love Lines tegner og designer din personlige plakat.

Læs mere om de skønne trimesterplakater her.

© ViSSEVASSE

© ViSSEVASSE

Nye natur-skønne plakater fra ViSSEVASSE

ViSSEVASSE byder på en masse flotte grafiske plakater. Og nu har Dan Isaac Wallin designet fem nye fotoplakater med billeder af den skønneste natur fra hele verden.

Er du vild med det nordiske og minimalistiske udtryk, skal du kigge forbi ViSSEVASSEs webshop eller besøge en af de mange forhandlere rundt om i hele landet. Nogle af de største forhandlere er Illum og Inspiration og fås her til overkommelige priser.

Se mere på vissevasse.dk.

© BySampedro

Abstrakte by-plakater

By-plakater er at finde i mange danske hjem, men disse fra BySampedro har et nyt udtryk, vi ikke har set før. Udover abstrakte skildringer af nogle af de største danske byer, kan du også finde ø- og landeplakater.

Sidst men ikke mindst kan du designe din egen plakat, hvor du vælger by, land, gade, ø eller noget helt andet.

Du kan se de fine plakater og læse mere her.

© KASPERBENJAMIN

© KASPERBENJAMIN

Plakater med et nordisk-touch

Hvis du søger efter plakater med et moderne og nordisk look - så er du kommet til det rette sted!

Vi er særligt pjattede med webshoppens plakater med plante-motiver.

Se mere hos KASPERBENJAMIN.

© Poster Society

© Poster Society

Plakater med et bæredygtigt fokus fra Poster Society

Hos Poster Society har de plakater med alverdens fine motiver. Men vores opmærksomhed blev faktisk fanget af virksomhedens bæredygtige tilgang til plakater.

Al deres papir og emballage er miljøcertificeret. Videre undgår de spild af blæk, papir og strøm ved ikke at have et lager. Det vil sige, at de først trykker og håndskærer din plakat, når du bestiller den.

Se alle de fine plakater hos postersociety.dk.

© Spliid

Kunsttryk og plakater

Hos Spliid finder du et stort udvalg af unikke kunsttryk og grafiske plakater, som fint passer ind i den nordiske indretning.

Plakaterne kan kombineres på kryds og tværs, som man ønsker.

Se hele udvalget her.

© Posterland

© Posterland

Posterland – Plakater i København

Leder du efter plakater i København, er Posterland det rette sted at kigge. Posterland er Nordeuropas ældste og største plakatforhandler og har over 40 års erfaring i branchen. Her kan du finde over 50.000 forskellige plakater til enhver smag.

Shop over nettet eller snus rundt i den fine butik der er spækket med plakater til op under loftet.

Se mere på posterland.dk.

© I LOVE MY TYPE

© I LOVE MY TYPE

© I LOVE MY TYPE

Øko-venlige plakater fra I LOVE MY TYPE

Smukke håndmalede plakater lavet med flydende tusch eller akrylmaling. I LOVE MY TYPE gør sig i abstrakt og eksperimenterende kunst og byder også på en masse søde og flotte børneplakater til børneværelset.

Plakaterne er lavet af 100% genbrugspapir og er derfor skånsomt for miljøet. Hensynstagen til miljøet er desuden en vigtig og overordnet målsætning for firmaet.

I LOVE MY TYPE-plakater kan købes i Illums bolighus og over nettet.

Se mere på ilovemytype.com.

© Moe Made It

© Moe Made It

Flotte, abstrakte plakater

Det danske designstudio Moe Made It laver plakater i høj kvalitet. Motiverne er abstrakte, og ofte baseret på serigrafi og håndtegninger. Plakaterne er rolige i farverne og passer flot ind i det skandinaviske hjem.

Du kan finde plakaterne her.

© PLOXX

© PLOXX

Flotte retro-plakater fra PLOXX

Disse fine retroplakater er ikke kun flotte – de er også lærerige. Plakaterne tager nemlig udgangspunkt i ordklasserne i det danske og engelske sprog. På denne måde kan man lære sproget ud fra et visuelt udgangspunkt. Plakaterne henter inspiration fra de klassiske gamle anskuelsestavler.

Plakaterne kan købes over nettet.

Se mere på ploxx.dk.

© What a man should know

© What a man should know

What a man should know

... Er omdrejningspunktet for plakaterne fra virksomheden af samme navn. De minimalistiske, håndtegnede illustrationer er ledsaget af et budskab om "hvad en mand skal vide" - lige fra hvordan man er en god far til, hvordan man laver en Old Fashioned.

Plakaterne er holdt i et udvalg af douche farver, og passer fint ind i det skandinaviske hjem. Se alle motiverne her.

© Foto Factory

© Foto Factory

Foto Factory – Sort/hvid fotokunst

Bliv overvældet af ro med disse smukke natur-plakater i sort/hvid. Her er fokus på enkelthed og naturens skønhed. Foto Factory har ladet sig inspirere af det japanske begreb Wabi Sabi, der handler om at sætte pris på det uperfekte og unikke.

Plakaterne er lidt dyrere, men her er også sat fokus på kvalitet hele vejen igennem – selv på papirets struktur og farvegengivelse.

Se mere på foto-factory.dk.

© WhatWeDo

© WhatWeDo

Dyr og blomster fra WhatWeDo

De fine plakater fra WhatWeDo er helt specielle og meget smukke. Gennemgående for deres plakater er den mørke baggrund og de mange majestætiske dyr. Dyrenes unikke personlighed kommer fint til udtryk i billederne. Er du vild med søde dyr, skal du helt sikkert stikke snuden forbi WhatWeDo.

Plakaterne kan købes i Illum og over nettet til billige priser.

Se mere på whatwedo.dk.

© Your Little Guru

© Your Little Guru

Abstrakte motiver fra Davina Shefet Art Club

Plakaterne fra Davina Shefet Art Club fokuserer på abstrakte motiver, hvor der virkelig er knald på farverne. Hos Davina Shefet Art Club kan du finde mange forskellige kunstnere, hvor flere af værkerne er særudgaver, der kun er lagt op i et begrænset antal. Du kan altså være helt sikker på, at det ikke er en plakat, der hænger i alles hjem.

Find Davina Shefet Art Club her.

© Paper Collective

© Paper Collective

Yndefulde ballerinaer og botaniske plakater – Paper Collective

Yndefulde motiver og elegance er nøgleordene for plakaterne fra Paper Collective. Er du vild med dansende ballerinaer og blade, er dette det rette sted at gå på udkig. Plakaterne er fotograferet af den danske kunstner Ingrid Bugge.

Paper Collective har forhandlere i hele landet og kan også købes over nettet.

Se mere på paper-collective.com.

© The Dybdahl Co.

© The Dybdahl Co.

Eventyrlige plakater fra The Dybdahl Co.

Er du vil med flotte flamingoer eller eventyrlige skovbunde, skal du kigge forbi The Dybdahl Co. Her kan du finde botaniske plakater til dit hjem. De smukke motiver er dateret tilbage til 1800-tallet, da de er fundet efter en gennemsøgning af samlinger fra biblioteker, museer og arkiver fra hele verden og genfortolket i en fin moderne udgave.

Plakaterne kan købes over nettet.

Se mere på thedybdahl.com.

© Desenio

© Desenio

Citatplakater fra Desenio

Der findes et hav af forskellige shops med citatplakater, og et af de bedste steder at lede efter disse er hos Desenio. Udover citatplakater har Desenio en række andre plakater med varierende moticer.

Plakaterne kan købes over nettet.

Se mere på desenio.dk.

© Plakaten

© Plakaten

Plakater i Århus

Leder du efter plakater i Århus, kan du med fordel smutte forbi denne hyggelige plakatbutik midt i centrum. Her er du omgivet af fine plakater overalt samt søgende plakat-entusiaster på udkig efter en ny plakat til samlingen. Her kan du finde alt fra de mest populære plakater, til dem du ikke kendte.

Butikken har beliggenhed på Sct Clemens Torv, men sidder du i København og har fået smag for de fine plakater, kan de også købes over nettet.

Se mere på plakaten.com.

© movieposter

© movieposter

Flotte filmplakater fra movieposter

Find din yndlingsfilm mellem et hav af filmplakater. Movieposter har et stort udvalg af alverdens filmplakater, der er sorteret efter bogstaver, så jagten på din favorit bliver lidt lettere. Her er alt fra de nyeste originale biografplakater til gamle nostalgiske.

Plakaterne kan købes over nettet af den inkarnerede plakat-fan Thomas, der sælger ud af sin kæmpe samling.

Se mere på movieposter.dk.

© Dansk Plakatkunst

© Dansk Plakatkunst

Designplakater fra Dansk Plakatkunst

Klassisk dansk plakatkunst. Dansk Plakatkunst har flotte designplakater til dig, der er vild med design. Her kan du blandt andet finde designere som Arne Jacobsen, Arne Ungermann og Sven Brasch. Indret dit hjem med disse smukke plakater fra de største danske plakatkunstnere.

Plakaterne kan købes over nettet.

Se mere på danskplakatkunst.dk.

© plakatdyr.dk

© plakatdyr.dk

Plakater til børneværelset fra Plakatdyr

Skal du indrette børneværelset med søde plakater, kan du kigge forbi plakatdyr.dk. Den online butik er en af de førende på markedet for plakater til børnene og deres forældre. Her er et stort udvalg af søde plakater til gode priser.

Køb plakaterne over nettet.

Se mere på plakatdyr.dk.

© John Kørner

© Michael Petersen

Zoo plakater til et godt formål

Køb disse fine kunstplakater fra Zoo og støt et godt formål. Ved købet støtter du nemlig Zoos arbejde med vilde dyr og naturbevarelse i Afrika. Hvert år skaber en ny kunstner en kunstplakat til rækken af smukke plakater. På webshoppen kan man også købe plakater fra tidligere år.

Plakaterne kan købes i Zoos butik eller over nettet.

Se mere på zoo.dk.

© By-plakaten.dk

© By-plakaten.dk

By-plakater

Er du på udkig efter by-plakater, skal du kigge forbi by-plakaten.dk. Den online shop har en masser forskellige bud på flotte plakater over de mange danske byer. De fås både som grafiske, med et retro-udseende og som by-kort i sort/hvid.

Plakaterne kan købes over nettet og fås i alle størrelser og prisklasser.

Se mere på by-plakaten.dk.

© nova-natura.dk

© nova-natura.dk

Grafiske plakater fra Nova-natura

Nova-natura har et kæmpe udvalg af grafiske plakater. Her kan du finde alt fra landkortsplakater, højtidsplakater, børneplakater og meget, meget mere. De fine plakater fås også som postkort og trykt på tøj og interiør.

Plakaterne kan købes online i flere forskellige størrelser og prisklasser.

Se mere på nova-natura.dk.

© The Wall Market

© The Wall Market

The Wall Market – Fotokunst

Er du vild med fotokunst, skal du kigge forbi The Wall Market. Butikken ligger på Sønder Boulevard, men plakaterne kan også købes over nettet på deres webshop. Hver måned lancerer en ny fotograf sine nye billeder, så der er hele tiden nyt flot kunst at gå på udkig efter.

Plakaterne fås i mange forskellige størrelser.

Se mere på thewallmarket.com.

© PAPAPAPA

© PAPAPAPA

Plakat-serier fra PAPAPAPA

Hos PAPAPAPA finder du plakater i serier, så du kan sammensætte e1, 2, 3, 4 eller 5 plakater, der passer flot sammen. Plakaterne her er fra serien 'Midsommer'.

Se mere på papapapa.dk.

© ViSSEVASSE

© ViSSEVASSE

Små fortællinger fra ViSSEVASSE.

Hos ViSSEVASSE finder du plakater, der alle fortæller en historie, der er åben for fortolkning. Plakaterne er holdt i en retro stil med pasteller som farvepalet, der er rolige for øjet.

Se mere på vissevasse.dk

© Permild & Rosengreen

© Permild & Rosengreen

© Permild & Rosengreen

© Permild & Rosengreen

Motiver med kendte kunstværker

Det er ikke ukendte kunstnere, der står bag Permild & Rosengreens motiver på plakaterne, men kunstnere som giver genlyd. Det er navne som Picasso, Van Gogh og Finn Nygaard, der står bag de flotte motiver. Du kan bl.a. købe det ikonisk motiv, La Mousme, fra Van Gogh eller udstillingsplakater med abstrakte motiver fra Yves Klein fra Louisiana.

Se mere på permild-rosengreen.dk

© Monika Petersen

© Monika Petersen

Linoleumstryk af Monika Petersen

Grafiker Monika Petersen har skabt en række prints af linoleumssnit, der lader elementer fra naturen komme til sin ret.

Der ligger en bæredygtig produktion bag værkerne fra Monika Petersen - alle linoleumstrykkene, som plakaterne er optrykt efter, laves i hånden og uden brug af farlig kemi. Faktisk rengøres pladerne efter tryk i vegetabilsk olie fremfor giftige rengøringsmidler. Olien er med til at få pladerne til at leve længere og sikrer dermed den optimale udnyttelse af materialerne.

Og når pladerne ikke kan længere, lever motiverne videre som plakater.

Se mere på monikapetersen.com.

Relaterede Artikler