Maja bak-hansen og Rasmus Kofoed er flyttet fra Frederiksberg for at komme tættere på naturen.
Det gode liv – og det hele liv. Noget vi vel alle søger, men er man mesterkok på allerhøjeste plan, kan det være svært at få familieliv og et hektisk professionelt arbejde til at gå op i en højere enhed.
Rasmus Kofoed tog konsekvensen sammen med kæresten Maja Bak-Hansen og flyttede fra Frederiksberg op nord for København til et tidligere sommerhus – 2 minutter fra vandet, tæt ved en station og i kort afstand fra en Rudolf Steiner-skole, hvor børnene nu går. Det har givet en frihed og forbindelse til naturen, som parret bruger til motion og familieliv i det hele taget. Det handler om balance i livet. Hun arbejder som advokat i Københavns centrum, og Rasmus Kofoed residerer i restauranten på Østerbro i København, samtidig med at han også er coach for den danske deltager i Bocuse d’Or-konkurrencen, som han selv vandt guldmedalje i i 2011. Efterfølgende fik han først en, så to og senere tre Michelin-stjerner. Og når man så har tre børn, og en del af ens arbejde typisk foregår om aftenen, kræver det benhård disciplin.
Tendensen i toppen af danske restauranter lige nu er, at man holder lukket flere dage, så man faktisk også kan se sine børn vokse op.
Vi sidder her på en højsommerdag og nyder skyggen fra havens smukke hjertetræ.