Se den smukke lampe, som kun findes i 110 eksemplarer

Lige nu kan du få fingrene i den eksklusive lampe, som AndLight har lanceret i samarbejde med Parachilna. Men du skal være hurtig!

AndLight

AndLight er en webshop, som har fokus på high-end kvalitetsvarer. De forhandler alt fra designerlamper- og møbler til lysestager, vaser og skåle.

Derudover har de et stort showroom i København, hvor det er muligt at blive vejledt, hvis der skulle opstå et behov for rådgivning i forbindelse med det næste designkøb.

Lampen Gweilo Limited Edition
© Andlight

AndLight Limited

AndLight har netop skabt et nyt univers, som bliver kaldt AndLight Limited. Universet består af eksklusive samarbejder, og så rummer det primært unikke designs og nicheprodukter.

Gweilo Tang - Nordiska galleriet limited edition

AndLight har helt eksklusivt anskaffet sig 10 styk af lampen Gweilo Tang, som er en limited edition. Lampen er designet og udviklet af PARTISANS og Nordiska for det spanske brand Parachilna, og der er kun produceret 110 lamper i alt.

PARTISANS er specialister i integrationen af design og teknologi - og det kan godt ses på lampen. Lampen, som har et navn, der betyder spøgelse på kinesisk, har en nærmest futuristisk teknologi, og dens organiske former stemmer helt overens med en af tidens allerstørste trends.

Skal lampen være din, skal du være hurtig. I skrivende stund er der 2 stk. tilbage, så skal du have fingrene i den, kan den købes her.