Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Giv din bolig et nostalgisk pift med PH

Nostalgien vælter ind over de fleste af os ved synet af Poul Henningsens ikoniske PH-lamper – men ikke alt er, som det plejer. Louis Poulsen har netop lanceret den nye PH 3½-2½ i fire lækre farver, der ikke blot er forbeholdt det klassiske hjem.

Da Poul Henningsen designede sine bordlamper tilbage i slutningen af 1920’erne, var fokus på funktionaliteten, og faktisk blev lampen med det genkendelige treskærmssystem målrettet unge studerende under annonceoverskriften:
”Skal den unge student lære noget, må hans læselampe være god!”

Den nye 3½-2½ bordlampe har et rustikt og mere råt udtryk end de klassiske PH-bordlamper med hvide skærme og blankpolerede stel.

Stellet på PH 3½-2½ er silkemat brun, og topskærmen fås i de tre markante farver gul, grøn og rød – plus en hvid udgave til den afdæmpede indretning.

Topskærmen er desuden udstyret med en lækker detalje i form af en hvid, omrullet kant, der indrammer og giver karakter til designet.

Kombinationen af en topskærm i metal og underskærme i hvidt opalglas har resulteret i et gennemført funktionelt design, der lyser op uden at blænde – og samtidig skaber lampen en dejlig atmosfære i rummet med sit smukke ydre.

PH 3½-2½ koster 6.995 kr. og kan købes hos Louis Poulsen.

Håndplukket til dig