Giv din bolig et nostalgisk pift med PH

Nostalgien vælter ind over de fleste af os ved synet af Poul Henningsens ikoniske PH-lamper – men ikke alt er, som det plejer. Louis Poulsen har netop lanceret den nye PH 3½-2½ i fire lækre farver, der ikke blot er forbeholdt det klassiske hjem.

Da Poul Henningsen designede sine bordlamper tilbage i slutningen af 1920’erne, var fokus på funktionaliteten, og faktisk blev lampen med det genkendelige treskærmssystem målrettet unge studerende under annonceoverskriften:
”Skal den unge student lære noget, må hans læselampe være god!”

Den nye 3½-2½ bordlampe har et rustikt og mere råt udtryk end de klassiske PH-bordlamper med hvide skærme og blankpolerede stel.

Stellet på PH 3½-2½ er silkemat brun, og topskærmen fås i de tre markante farver gul, grøn og rød – plus en hvid udgave til den afdæmpede indretning.

Topskærmen er desuden udstyret med en lækker detalje i form af en hvid, omrullet kant, der indrammer og giver karakter til designet.

Kombinationen af en topskærm i metal og underskærme i hvidt opalglas har resulteret i et gennemført funktionelt design, der lyser op uden at blænde – og samtidig skaber lampen en dejlig atmosfære i rummet med sit smukke ydre.

PH 3½-2½ koster 6.995 kr. og kan købes hos Louis Poulsen.