Wow! De nyeste og vildeste designløsninger, der gør din køkkendrøm til virkelighed

Du drømmer om det perfekte køkken, men havde du fantasi til at forestille dig, at de her ting findes? I Mieles online køkkenunivers gør de – og der er altid noget nyt at udforske.

Skal du have et nyt køkken? Så er det sikkert en del år siden, at du har interesseret dig for emnet i detaljer, og der er selvfølgelig kommet fantastiske nyskabelser til. Både i form af køkkenelementer, men også køkkenprodukter. I Mieles køkkenunivers får du heldigvis nemt et overblik over alt det nye – fra flotte dampovne med sous-vide-program til cool mobil-apps. Læs videre her for at blive klogere på, hvorfor siden er et must for alle foodies med store køkkendrømme.

"Gå ind" i dine køkkendrømme

Mieles køkkenunivers byder på et flot 180 graders køkkenpanorama, hvor du kan swipe fra side til side og zoome ind på de ting, der vækker din nysgerrighed. Du får små levende beskrivelser og kan se videoer – fx om Mieles nye 2-i-1 induktionskogeplade og emfang i ét, der elegant integreres i bordpladen. Eller skønheden i at integrere et vinkøleskab i højden.

Overask med et tjekket værtsskab

Når du har fundet ud af, hvilke konkrete designerløsninger, der skal være med til at gøre dine køkkendrømme til virkelighed, er der dog stadig grund til at kigge forbi Mieles køkkenunivers. Du finder nemlig også opskrifter og artikler om ekstraordinære madoplevelser, tips til opbevaring af råvarer eller rengøring af glas og tallerkener – eller hvordan du er den perfekte vært.

Mad som mode

På Miele.dk/kokkenunivers, finder du også finurlige personportrætter, fx om den tyske instagrammer Gretchen Röehrs. Gretchen tryllebinder alle på sin Instagramprofil ”groehrs”, hvor hun bruger frugt og grønt til at skabe designertøj. Det hele startede med tre brombær, som hun lagde på et hvidt ark papir, og så tegnede hun yndige kvindelige former omkring bærrene. Siden har hun designet bukser lavet af lysegrønne ærter, en aftenkjole af blade med et svingende broccoliskørt og brugt en croissant til en æggeformet minikjole...

Men holdt, stop! Alt det skal du jo ind og læse om på miele.dk/kokkenunivers.