Se det rummelige køkken, hvor overskabe og højskabe er bandlyst

For kunsthåndværker, Christina Bizzarro, var det vigtigt, at hendes nye køkken var både æstetisk, funktionelt og socialt.

Reform køkken
© Reform

Kreativitet og funktionalitet forenes

Christina Bizzarro har gennem flere år arbejdet som iværksætter, designer og kunsthåndværker. Hendes nye køkken forener på fineste vis et stilrent og funktionelt design med hendes kreative virke i form af unikke keramik- og glasgenstande, som giver modspil og små farvestænk til køkkenet.

Reform køkken
© Reform

Fokus på opbevaring

Christina Bizzarro og hendes familie ønskede et nutidigt køkken med klassiske noter og masser af opbevaringsplads og endte med Reforms FRAME design af Note Design Studio.

På trods af det store ønske om et køkken med god opbevaringsplads til familien på fem, havde de samtidig et krav om, at der hverken blev brugt højskabe eller overskabe i køkkenet, da det ville bryde med linjen i køkkenets design.

Det klassiske, høje køleskab er derfor erstattet af to små køleskabe, som er gemt pænt væk bag de stilrene køkkenlåger. På den måde fremstår familiens nye køkken som ét aflangt møbel i rummet, som blender helt naturligt ind og skaber visuel ro.

Reform køkken
© Reform
Reform køkken
© Reform

Et unikt og personligt køkken

Køkkenets varme glød bløder diskret rummets stringente udformning op og passer samtidig flot ind i de herskabelige rammer, hvor familien har haft særligt fokus på at bibeholde de oprindelige detaljer, men i et nutidigt udtryk. For eksempel indgår det gamle ildsted som en integreret del af køkkendesignet og giver dermed køkkenet et unikt twist, hvilket også har været vigtigt for familien.

For at understøtte det personlige udtryk har Christina Bizzarro ligeledes indrettet køkkenet med keramik og glas skabt af kunsthåndværkere og designere, som hun alle kender.

For hende og familien er overflader og taktiliteter vigtige elementer i deres indretning. De bruger keramik, træ og tekstiler til at skabe rum og stemninger, hvilket køkkenet i den grad vidner om.

Reform køkken
© Reform

Køkkenet som et socialt rum

Familien har også prioriteret at få plads til en mindre spiseplads i køkkenet, for dem har det nemlig været vigtigt at skabe et socialt rum, hvor de har lyst til at opholde sig - både som familie, men også når de har gæster. Spisepladsen er med til at give rummet liv og stemning og fungerer som en essentielt del af køkkenet.

Læs mere om Reforms FRAME design her.