Kom i rette stemning med BO BEDREs nye spillelister

Til den kommende højtid har vi lavet to helt nye spillelister, der passer perfekt til julemiddagen og til en festlig stemning nytårsaften.

© Andreas Mikkel Hansen

Rammesæt højtiden med musik

Jul er en følelse. Nytår er en følelse. Musik er følelser. Afhængigt af hvilken musik du sætter på anlægget, kan du præge højtidens stemninger.

Vi giver her bud på to spillelister, som fremhæver henholdsvis det højtidelige og eftertænksomme ved julemiddagen og den pulserende glæde ved nytårets fejring.

© Maria Vous

Mal julen højtidelig & eftertænksom

Hvad er julemusik? For nogle er det salmer, man synger i kirken, eller store hits som Last Christmas og All i Want for Christmas, for andre er det sange af croonere som Nat King Cole og Frank Sinatra eller måske sange, man har hørt i julekalendere igennem årerne.

Her kommer en lidt anderledes spilleliste til julemiddagen, som både fungerer som et blafrende lys i mørket, indkapsler julens æteriske højtidelighed og maner til ro og eftertænksomhed.

Lyt til den her.

© Getty Images

Dans 2020 langt, langt væk

De fleste kan nok blive enige om, at 2020 har været et år ud over de sædvanlige - og ikke på den gode måde.

Selvom vi måske nok har genfundet glemte værdier i vores coronaisolation, så er vores verden vendt på hovedet, og problemerne på verdensplan synes uoverstigelige. Så selvom man hverken kan eller skal danse problemerne væk, så kan man måske se nytårsfesten, som en anledning til at se fremad og håbe på, at det nye år bliver anderledes lyst.

Her i hvert fald en liste spækket med danseable rytmer, som får dansegulvet til at syde - også selvom festen måske bliver mindre, end den plejer.

I finder listen her.