© sussiriistschanz

Giv din indbyggede reol en opgradering med en cool farve, der sætter streg under din stil

Den indbyggede reol er fantastisk til både opbevaring og udstilling af dine yndlingsting. Nu tager Instagram den til et nyt niveau – se her, hvor fin den kan blive.

Du kender måske til begrebet feature wall, hvor du maler en enkel af rummets vægge i en smuk farve for at skabe blikfang og give nyt liv til rummet. Den bliver af flere tinder indenfor indretning dømt ude, men det virker til, at der er en undtagelse.

Den kulørte reolvæg!

Indbyggede reoler i alverdens farver ser dagens lys på både Pinterest og Instagram, hvor billederne tydeligt beviser deres værd i indretningen. De passer smukt ind i den eklektiske indretning så vel som den minimalistiske og demonstrerer en beslutsomhed og dedikation i forhold til stil.

Se bare herunder.

Elektrisk kontrast

Skab kontrast i rummet ved at male din indbyggede reol i en stærk farve. Vi er vilde med den elektriske blå, der giver liv til dette smukke rum.

LÆS OGSÅ 9 smukke planter, der egner sig perfekt til badeværelset – især i frugt og mørke

Et afdæmpet farvepust

Er du ude efter et mere rolig farvepust til rummet, uden at det skal larme for meget, kan du i stedet gå med en duset nuance som denne støvede lyseblå.

En lyserød drøm

Indbyggede reoler under en skråvæg er en genial måde at udnytte pladsen på. Hos @eva_lykkeliv er reolvæggen malet i en rolig, rosa farve, der giver nyt liv til rummet.

Blåt er godt

Sofie Amalie Rolandsen, der står bag Instagramprofilen @thussthefuss, er ikke bange for farver – heller ikke når det kommer til reolvæggen. Her har reolen fået en smuk, blå farve, man kun kan blive glad af at kigge på.

Grønt i hjørnet

En indbygget reol behøver ikke fylde en hel væg. Giv nyt liv til et hjørne i rummet med en reol i en smuk farve – som denne grønne drøm.

Elegant navy

Med en indbygget reol i en dyb navyblå skaber du kontrast i rummet på en rolig og elegant måde – uden at det larmer for meget.