© Birgitta Wolfgang Bjørnvad

En unik herregarderobe med snedkerløsninger, italiensk læder og røget eg

Kom med indenfor i denne garderobe, hvor mørke farver og personlig stil er i fokus og det, der danner rammerne for et spændende og anderledes rum.

En drøm om orden opfyldes

Hver eneste detalje er skræddersyet i det mørke univers i denne herregarderobe, hvor snedkerløsninger danner rammen for et personligt påklædningsrum med plads til private skatte og en gedigen skosamling.

Siden ejeren af denne garderobe var helt ung, har han drømt om en dag at eje et rum som det, han har fået bygget nu. Samtlige skabssektioner er specialdesignet efter hans behov og inderste ønsker til rummet.

På øens bænk er der lavet specialsyede hynder på mål i italiensk læder med særlige stikninger.

© Birgitta Wolfgang Bjørnvad
Garderobe

Et kig til en af skoreolerne og øen igennem gangen mellem de to garderober, som er beklædt fra gulv til loft med poleret messing.

© Birgitta Wolfgang Bjørnvad

Designet ned til mindste detalje

Da Blinkenberg Møbelsnedkeri og ejeren holdt deres indledende møde, blev der optalt jakkesæt, skjorter og sko, og indretningen blev planlagt ned til mindste detalje.

Lange rækker af skabe med røgfarvede glaslåger rummer ejerens tøj, som hænger på massive bøjlestænger i røget eg med ender af drejet messing, en detalje, der er Blinkenberg Møbelsnedkeris signatur.

Skufferne i skabene er alle fingertappede, lavet på snedkeriet.

© Birgitta Wolfgang Bjørnvad

Bokse fra Hermés til udstilling bag glas i garderobeøen.

© Birgitta Wolfgang Bjørnvad

Plads til det hele

Under jakker og skjorter er der i hver skabssektion tre fingertappede skuffer til alt det, der ikke behøver at hænge. Alle skabe er indrettet med LED-lys, og der er bygget reoler på stribe til en stor samling af sko og sneakers.

I midten af rummet er der bygget en ø med glasdisplay på toppen til ting, der har særlig værdi og kan udstilles, heriblandt små noter fra ejerens søn og en signeret baseball.

Dagslyset udefra vælder ind på rækker af jakkesæt, skjorter og sko. På denne række er der valgt plads til jakker foroven, en hylde til sko og tilbehør og tre fingertappede skuffer under. I midten er der arrangeret plads til jakker foroven og skjorter forneden, alt i samråd med ejeren.

© Birgitta Wolfgang Bjørnvad

Unikke løsninger

På den ene side af øen er der bygget en bænk med specialsyede hynder i sort, italiensk læder, som man kan sidde på, når man tager sko på – inspirationen stammer fra en butik i New York.

Midt i rummet er der en gennemgang til endnu en garderobe. Ejeren søgte en utraditionel løsning, som ikke var set før, og derfor blev den to meter lange gang mellem de to rum beklædt med poleret messing, som giver en helt speciel varme og en spændende refleksion mellem en mands og en kvindes klædeskab.

LÆS OGSÅ