De 10 mest hypede køb i 2018

Alt det vi bare måtte eje i året, der gik.

IKEA Stockholm 2017
© IKEA

Skabet

Dette flettede vitrineskab er en del af IKEAs Stockholm 2017-kollektion og i 2018 tog det for alvor Instagram med storm. Her har du kunne spotte det hjemme hos diverse influenter, blandt andet her hos Ditte Degn, der har inkorporeret hele to af skabene, i hendes nye hjem.

Skab, 2.999 kr., IKEA.

Gejst Molekyl lysestager
© Gejst

Lysestagen

Denne fine lysestage er en nyhed fra Gejst Design, men er allerede blevet en klassiker. Designet kan ændres, som du ønsker, da den består af selve lyseholderen, samt de små magnetiske kugler, der kan placeres som man ønsker - og man kan dermed sætte flere sammen til én, eller kombinere på tværs af metaltyper.

Molekyl, 1 stk. 299 kr., 4 stk. 999 kr., Gejst.

LÆS OGSÅ: Bliver denne lysestage Kubus- og Nagel-stagernes nye afløser?

TV'et

Et TV har i alt for mange år været en sand øjenbæ i indretningen. Det har Samsung nu endelig gjort noget ved, med TV'et, der på alle måder ligner ethvert andet maleri på din væg - og du kan endda selv vælge og udskifte billedet i rammen, så tit du ønsker.

The Frame, fra 9.999 kr., Samsung.

Poppykalas evighedsbuket
© Poppykalas

Blomsterne

2018 blev året, hvor de tørrede blomster for alvor vendte tilbage. Poppykalas har specialiseret sig i netop tørrede blomster og man kan roligt sige, at 2018 blev Poppykalas' år. Hendes smukke adventskrans af tørrede blomster har man kunne spotte hjemme hos diverse influencere, på bordet i Go' Morgen Danmark - og på forsiden af BO BEDREs store julenummer - vi er nemlig også helt solgt til hendes flotte blomsterkreationer, og drømmer om at eje én af hendes evighedsbuketter.

Evighedsbuket, 1.800 kr., Poppykalas.

LÆS OGSÅ: Se Poppykalas' festlige og farverige julebord

Lamperne

De fine Ballroom-pendler fra Design By Us kan hænge i klaser, som hjemme hos Henriette Staib, eller kan bruges som natlampe, som hjemme hos Malene Marie Møller, stylist og boligblogger på boligcious. Mulighederne - og farvekombinationerne - er uendelige.

Ballroom, Ø80 1.990 kr., Design By Us.

.

Hesten i lys, ubehandlet bøg
© Kay Bojesen Denmark

Hesten

Kay Bojesens træfigurer er populære som aldrig før. Det erfarede vi, da vi i foråret havde en kampagne på BO BEDRE, hvor nye abonnenter kunne får en Hest med, når de købte abonnement. De fine figurer blev revet væk og vi fik lynhurtigt udsolgt - og lavede en genbestilling, som var lige så hurtigt væk, som den første.

Hest, 699,95 kr., Kay Bojesen.

© Aarstiderne

Madkasserne

I 2018 er markedet for måltidskasser eksploderet. Der er nu nærmest ingen grænser for, hvordan dine måltider kan blive skræddersyet og leveret til døren. Selv flere supermarkedskæder har kastet sig ind på markedet og du kan for eksempel få en måltidskasse fra nemlig.com. Kongen af måltidskasserne er dog stadig Aarstiderne, der leverer økologiske kasser med alt fra slanke- og lowcarb, til børnevenligt, veganske eller mad, der kan laves på kun 10 minutter.

Måltidskasser, fra 45 kr. per måltid, Aarstiderne.

© Kähler

Julestellet

Kähler kastede sig i år ud i den svære kunst at lave et julestel. Et stel der skal balancere mellem at være både moderne og nostalgisk. Vi synes de har ramt den helt perfekt, og det kan vi også fornemme, at I synes.

Julestel, fra 99,99 kr., Kähler.

© Common
© Common

Sofaen

Mange fashionistaer landet over begyndte at spare sammen, da de så dette flotte samarbejde mellem det nye sofabrand Common og den danske designduo Baum Und Pferdgarten. Sofaen fåes i enten leopard- eller blomster-print. Her på redaktionen er vi helt vilde med den blomstrede model.

Flowerfield, fra 11.200 kr., Common.

LÆS OGSÅ: Populært, dansk modebrand lancerer opsigtsvækkende kollektion af sofaer

© Lindhart & Ringhof

Udstyret

2018 blev året, hvor vi alle sammen lærte, hvad en sous vide-maskine er, og at vi ikke kan leve uden. Det er stadig ikke alle, der har lært at udtale den franske tilberedningsmetode, men det arbejder vi på.

Sous Vide i dit eget køkken af Karsten Tanggaard, 224,95 kr., Saxo.

LÆS OGSÅ: Vi kommer alle til at lave Sous vide og tørmodning i fremtidens køkken