Her er Bolias vigtigste efterårsnyheder

Bolia har netop lanceret en efterårskollektion, som er fyldt med smukke skandinaviske design. Læs med her, hvor vi præsenterer dig for de allervigtigste nyheder.

Inspireret af den skandinaviske natur

Den nye efterårskollektion fra Bolia kan nu købes i butikkerne, og her er der masser af nye design, som vi godt kunne tænke os at indrette med derhjemme. Kollektionen bærer præg af den skandinaviske natur, og den byder på masser af naturlige materialer i rolige og enkle design.

Elton Sofa fra Bolia
© Bolia

Den tidløse Elton Sofa

Den første af efterårskollektionens vigtigste nyheder er Elton sofaen. Sofaen er designet af den danske designduo Glismand & Rüdiger og har en smuk ramme af egetræ, som er FSC®-certificeret, mens sædehynden er polstret i et OEKO-TEX® STANDARD 100 certificeret møbelstof.

Formen er både enkel og tidløs, hvorfor sofaen kan stå flot i enhver stue de næste mange år. Serien, hvori sofaen indgår, består desuden af puffer og daybeds, som har et tilsvarende skandinavisk design, og sofaen kan naturligvis fås i flere forskellige farver og størrelser.

Friedman reol fra Bolia
© Bolia

Den funktionelle reol Friedman

Den nye Friedman reol er også en af efterårskollektionens allerhotteste nyheder. Reolen er designet af den amerikanske Adam Friedman og har et særligt fokus på funktionalitet.

Den er produceret i hvidpigmenteret olieret eg og kan sammensættes i forskellige kombinationer, hvorved det er muligt at købe en reol, som passer til lige netop dine behov. Designet er både elegant og stilrent, og materialet giver et helt særligt lunt udtryk.

LÆS OGSÅ

Haven Bedroom: Sengeramme og sengegavl fra Bolia
© Bolia

Den rolige Haven serie

I efterårskollektionen har soveværelset også været i fokus, og der er blevet designet en minimalistisk serie, der hedder Haven, som består af både spejle, en sengegavl og en sengeramme.

Serien er skabt af designerne Steffensen & Würtz, der har sørget for, at seriens produkter skaber fred og ro i hverdagen. Alle produkterne er fremstillet i olieret eg og har et naturligt og flot håndværksmæssigt udtryk.

Zen tæppe fra Bolia
© Bolia

Det æstetiske Zen tæppe

Den sidste af de vigtigste efterårsnyheder fra Bolia er det æstetiske Zen-tæppe, som faktisk vandt Bolia Design Award i 2020. Tæppet er designet af Emily Broom, som har været særligt inspireret af de japanske 'Zen'-haver. Tæppet er derfor designet med det fokus at skulle indbyde til fordybelse og ro og bringe 'zen' ind i indretningen.

Tæppet fås i forskelligt formsprog og tre forskellige størrelser, og det kan bruges både på gulvet eller som et dekorativt element på væggen.

LÆS OGSÅ