smukke farver på badeværelset skandinavisk stil ifo sense elementer
© Geberit/Ifö

Her er de smukkeste nuancer til badeværelset lige nu

Hvilke farver skal du indrette med på badeværelset? Bliv inspireret her.

Offline er det nye luksus – en trend, der ses i vores hverdag som en modreaktion på den moderne teknologi, og som nu også smitter af på boligindretningen.

Vi vil tættere på naturen og ned i tempo. Derfor inviterer vi den skandinaviske natur indenfor, når vi vælger farver i indretningen.

Få stilen ved at lade dig inspirere af de kolde nuancer og kontrasten mellem hårdt og blødt, som du kender fra den skandinaviske natur.

indret med nordiske farver på badeværelset god stemning skab ifo sense
© Geberit/Ifö

Skabsmoduler og spejlskab til badeværelset fra Ifö Sense. Toilettet er Ifö Spira Art. Brusenichen er Ifö Space.

Nordisk luksus

De kølige, nordiske farver signalerer en naturlig dekadence og minimalistisk luksus. Nøgleordene er enkelthed, elegance og fleksibilitet. Kig dig omkring i den skandinaviske natur for inspiration til stilen og brug den klare blå farve fra vandet, grå i alle nuancer fra strandens sten samt de kølige, beige sandfarver.

Vælg naturlige materialer som træ og marmor, der giver et afslappet, men eksklusivt udtryk. Leg med overflader i både mat og højglans, der giver et smukt spil i rummet.

Du kan fuldende den lette, nordiske stil ved at vælge et væghængt toilet, der er mindre massivt i udtrykket end et gulvstående og giver en let fornemmelse i rummet.

Designer Knud Holscher blev inspireret af kontrasterne mellem hårdt og blødt i den skandinaviske natur, da han udformede toilettet Ifö Spira Art. Skålens bløde former er uden hulrum eller samlinger, og toilettet er uden den traditionelle skyllekant i kummen, så det er meget nemmere at gøre rent og langt mere hygiejnisk. Du kender sikkert allerede mærket Ifö, der i voer 100 år har produceret kvalitetsdesign til badeværelset på deres fabrikker i Sverige.

Det signalerer farverne

Tendensen i boligindretning lige nu er, at vi indretter med flere farver i vores hjem og kigger især efter inspiration i vores smukke og barske skandinaviske natur.

  • Grå er afslappende og beroligende og signalerer elegance.
  • Beige giver en følelse af sundhed, stabilitet og jordforbindelse.
  • Blå viser frihed, kreativitet og sensitivitet.
  • Sort viser styrke, balance og stolthed.
  • Hvid er fred, renhed og uskyldighed.

Skabe fra Ifö Sense.

Matte overflader er meget populære på badeværelset – de giver en følelse af underspillet luksus. Få et gennemført udtryk i rummet ved at indrette med samme farve i flere nuancer på elementer og vægge.

praktisk og flot opbevaring på badeværelset højskab fra Ifo sense opbevaring på lågen
© Geberit/Ifö

Højskab med integreret opbevaring fra Ifö Sense.

Få en gennemført minimalistisk stil ved at vælge god opbevaring på badeværelset. Skabet fra Ifö Sense har et enkelt design og med den smarte opbevaringslomme, som følger med skabet, kan du udnytte pladsen optimalt.

skandinavisk nordisk stil med natur på badeværelset rå vægge og grå nuancer fra Ifö toilet bruseniche og skabe
© Geberit/Ifö

Skabsmoduler og spejlskab til badeværelset fra Ifö Sense. Toilettet er Ifö Spira Art.

Beton på væggen står i en flot kontrast til strømlinede skabe og spejle og bringer det rå udtryk fra den skandinaviske natur helt ind på badeværelset. Vi skandinaver sætter pris på det enkle og det rene. Du kan let skabe den helt rigtige nordiske atmosfære på dit badeværelse ved at vælge design, der er inspireret af vores smukke natur i Skandinavien.

Læs mere om møbelserien Ifö Sense og få inspiration til det skandinaviske badeværelse på Ifo.dk.