Magasin i Aarhus
© Anders Bachmann

Aarhus får mere boliginspiration i efteråret

Magasin åbner en ny boligafdeling i Aarhus. Den nye afdeling byder velkommen til en række spændende navne fra den nordiske designscene.

Aarhus er på alles læber for tiden. Nyhederne vælter ind fra alle sider på Aarhusfronten. En fremtrædende by, som overhaler andre byer indenom med raketfart på markante ranglister. Verdensbefolkningen begynder at valfarte til byen i hobetal, som var det et mekka for de nyeste impulser. Og det er med fuld forståelse.

Aarhus Universitet overhaler Københavns Universitet på listen over verdens bedste universiteter. Hovedbiblioteket, Dokk1 eller Dokken, på havnen er kåret som klodens bedste folkebibliotek. Det amerikanske rejsemagasin, Travel + Leisure, har kun rosende ord tilovers, hvad angår byens muligheder.

Det har en god klang og klæder Aarhus på fornemmeste vis.

Magasin i Aarhus hiver nye overraskelser ud af ærmet

Stormagasinet vælger at udvide deres nuværende boligafdeling med 200 kvadratmeter. En opgradering af Magasin i Aarhus giver anledning til, at faciliteterne kan skabe plads til et nyt Design Lab med nye brands. På listen finder man eksempelvis B&O Play, &Tradition, Gubi og Georg Jensen Damask.

Tankerne bag den nye afdeling leder til spørgsmålet om, hvordan indretningen kommer til at se ud:

”I den nye afdeling har vi indrettet forskellige trendområder, hvor vores designeksperter giver deres bud på, hvordan man kan sammensætte de mange forskellige produkter og brands. Derudover vil vi hver måned udstille nyheder fra vores forskellige brands – netop nu har vi en stor udstilling med de nyeste produkter fra Georg Jensen Damask”, udtaler Store Manager hos Magasin Aarhus, Suzan Papuga, i en pressemeddelelse.

Mange spændende tiltag ligger og venter ude i horisonten. Indretningen af områder står Magasins designeksperter for, når de skal forvalte pladsen og sammensætte udstillinger fra deres egne brands.