Stylistens 3 råd til at indrette en udendørs TV-oase

Gadgets velegnet til udendørsbrug vælter frem.

Elektronikken rykker udenfor

Gadgets velegnet til udendørsbrug vælter frem. Bang & Olufsen lancerede sidste år deres vandtætte mini-højttaler, som er oplagt at tage med på stranden, til poolen eller bassinet i haven. Det samme gælder Sonos, som i 2019 lancerede en trådløs højttaler, som er enormt robust og kan klare fald, regn og fugt, støv og snavs, UV og ekstreme temperaturer.

I år har Samsung lanceret et TV, som er beregnet til udendørsbrug. Og herunder givet stylist Lene Ostenfeldt dig 3 tips til at indrette en udendørs TV-oase.

© Foto: Kasper Witte Larsen, Büro Jantzen, Styling: Lene Ostenfeldt

LÆS OGSÅ

1. Skab læ for vinden

Indret en oase på din terrasse, hvor du sidder i læ for vinden. Placér TV’et på en husmur eller op ad et hegn, så du ikke sidder på terrassens mest forblæste hjørne.

2. Gør det hyggeligt og behageligt

Indret en krog med behagelige udendørsmøbler, der kan gøres bløde og hyggelige med forskellige puder og plaider.

Hvis du vælger møbler, der kan tåle at stå udendørs året rundt, er hyggekrogen også pæn udenfor sommersæsonen og kan bruges i efteråret og vinteren med et varmt tæppe og et skind, der luner.

Et udendørs gulvtæppe, der tåler fugt og vand kan være med til at samle udendørsopholdsrummet med TV’et.

Her kan du finde flere tips til, hvordan du skaber en hyggelig stemning på altanen.

3. Få det grønne til at smelte sammen med TV’et

Brug masser af krukker med planter og blomster i forskellige størrelser, udtryk og farver. Det understreger, at her er plads til afslapning og fordybelse med en god TV-serie eller film.

Et par klatreplanter i højden får TV’et til at smelte sammen med husmuren eller hegnet. Brug forskellige potter og planter, gerne stedsegrønne så der også er smukt om vinteren. Her er terrassen indrettet med klatrende blåregn, græsser, havtorn, buksbom, duftende rose, blåregn, bregner og dværgfyr.

LÆS OGSÅ: 5 planter og blomster som egner sig til altanen.

© Foto: Kasper Witte Larsen, Büro Jantzen, Styling: Lene Ostenfeldt
© Foto: Kasper Witte Larsen, Büro Jantzen, Styling: Lene Ostenfeldt