Sonos flytter udendørs

Nu kan du tage din højtaler med i haven eller på altanen.

Sonos Move
© Sonos

Ta' din Sonos med udenfor

Sonos er nu klar med den første batteridrevne Sonos-højttaler, som lover fabelagtig lyd både inde, ude og på farten.

Den nye "Move"-højttaler er nemlig udstyret med Bluetooth til streaming væk fra hjemmet. Det gør det nemt at afspille god lyd direkte fra en mobiltelefon eller tablet til højttaleren.

Batteriet holder til op til ti timers kontinuerlig afspilning på en enkelt opladning. Derhjemme kan du placere Move på den medfølgende strømbase til indendørs brug, så højttaleren altid er klar, når du vil lytte. Dvaletilstanden, som aktiveres automatisk, når den ikke er i brug, holder på batteriet i op til fem dage.

For at sikre optimal lydkvalitet har Sonos videreudviklet Trueplay-teknologien, så højttaleren nu automatisk indstiller sig selv og afbalancerer lyden i forhold til omgivelserne.

Men det er ikke kun fordi den er mobil, at den nye Sonos Move egner sig godt til at være udendørs - den er også enormt robust og kan klare fald, regn og fugt, støv og snavs, UV og ekstreme temperaturer.

Sonos Move har både Google Assistent og Amazon Alexa indbygget, så du kan afspille musik, tjekke nyheder, få svar på dine spørgsmål og meget mere – uden at røre en finger – dog kun, når du er på WiFi.

Sonos Move er i handlen nu og koster 2.999 kr.