Nu kan du opleve Byens Plantetorv som webshop

Er du en ægte planteentusiast? Så er denne nyhed højst sandsynligt noget for dig. Læs mere om den nye webshop lige her!

Sådan startede det

I sommer kunne du for første gang opleve Byens Plantetorv på Refshaleøen i København, hvor 700 kvadratmeter var fyldt op med grønne planter, lækkert plantetilbehør og inspiration til DIY-projekter med udgangspunkt i planter.

Du kunne her købe planter, der var særligt udvalgt til livet i byen, og der var rig mulighed for at få gode råd, deltage i workshops eller benytte planteværkstedet.

Selvom plantesalget nu er sat på pause og lukket for resten af 2021, så kan du stadig opleve det skønne planteunivers. Det finder du nu i stedet på Byens Plantetorvs nye webshop.

Gør-det-selv kit til cyanotype print
© Byens Plantetorv

Den nye webshop

Webshoppen har samme fokus, som det fysiske plantemarked - nemlig planterne.

Her kan du hver måned få aktuelle planteråd, der er tilpasset de forskellige årstider, så du kan sikre dine planters trivsel hele året.

Du kan desuden købe DIY-kits som for eksempel et blomsterpressekit, et cyanotypekit eller et macramékit. Dermed kan du samle alle de kreative hoveder derhjemme og gå i gang med at lave fine blomster- og planteprint eller knytte et smukt planteophæng.

Webshoppen byder derudover på forskelligt plantetilbehør, som du med garanti vil kunne bruge hos dig selv eller som din næste værtindegave.