Samsung går forrest i kampen mod firkantede øjne

Det populære brand er de første i branchen til at modtage den såkaldte “Eye Care” certificering.

© Samsung

“Eye Care” certificering

Samsungs engagement i at forbedre forbrugernes oplevelse af deres TV-modeller anerkendes nu af deres nye “Eye Care” certificering, som de som de første i branchen har fået tildelt af det velansete certificeringsinstitut i Tyskland, Verband Deutscher Elektrotechniker (VDE).

Hvad betyder “Eye Care” certificeringen?

De nye 2021 Samsung QLED-modeller, som gennemførte testen, har alle modtaget den omfattende “Eye Care” certificering, som blandt andet inkluderer et højt niveau inden for sikkerhed for øjnene.

Dette betyder blandt andet, at produkternes niveau af blåt lys, ultraviolette stråler og infrarøde stråler falder ind under “undtagelsesgruppen” i henhold til klassificeringen af de grænser, der er fastsat af International Electrotechnical Commission (IEC). Altså er de nyeste TV-modeller fra Samsung nu bedre for øjnene end de fleste andre TV.

Produkter tilpasset til mennesker

– Som den globale markedsleder inden for TV på 15. år har Samsung engageret sig i at udvikle produkter, der ikke kun tilbyder fremragende billedkvalitet, men også er tilpasset til mennesker, siger Yonghoon Choi, Executive Vice President for Visual Display Business hos Samsung Electronics.