Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Bang & Olufsen indgår nyt samarbejde og lancerer sportsøretelefoner

Og de er specielt designet til udholdenhed!

© Rapha x B&O

Nyt succesfuldt samarbejde

Bang & Olufsen har indgået i et nyt samarbejde - og denne gang er det med Rapha, som designer highend cykeltøj.

Det produkt der er kommet ud af samarbejdet er Beoplay E8 Sport-øretelefoner, som er specielt designet til udholdenhed.

E8 Sport-øretelefonerne er lavet i anodiseret aluminium - og som ekstra finish, giver Raphas signatur farve, pink, en kontrast til det helt klassiske, sorte design.

Alt i alt en smuk blanding af de to brands.

Ud over at selve designet er uovertruffen, giver øretelefonerne, vigtigst af alt, også en autentisk og kraftig lydoplevelse.

© Rapha x B&O

Beoplay E8 Sport er mere udholdende end dig

Mange kan nikke genkendende til, at musikken spiller en væsentlig rolle, når det kommer til ens træning - og hvor meget man får ud af træningen.

Og med disse nye sportsøretelefoner får du, udover det lækre design, en samlet spilletid på over 30 timer. Batteriet holder nemlig i op til 7 timer pr. opladning, imens etuiet indeholder 3 ekstra opladninger.

– Musik har en fantastisk evne til at skubbe til dine grænser og hjælpe dig med at nå dine ultimative træningsmål. Det matcher Bang & Olufsens designfilosofi, og vi er glade for at samarbejde med Rapha om at skabe den optimale oplevelse til indendørs træning med Bang & Olufsens første dedikerede sportsøretelefoner, siger Bang & Olufsen VP for Product Management, Christoffer Poulsen.

Beoplay E8 Sport er tilgængelig i begrænset antal fra d. 16. november 2020.