Majsfritter

Sprøde majs bliver til knasende fritter – perfekte med cremefraiche og rødløg til. Nem og hurtig forret, for majsen skal ikke koges først.

Majsfritter med cremefraiche og topping © Anders Schønnemann

Majsfritter

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

Det skal du bruge

  • 1 stk. æg
  • ½ dl mælk
  • ½ dl hvedemel
  • tsk. bagepulver
  • ½ stor majskolbe
  • olie til stegning
  • ½ bæger cremefraiche 18%
  • hakket rødløg og purløg
  • salt og peber

Sådan gør du

  1. Pisk æg og halvdelen af mælken sammen i en skål. Kom mel vendt med bagepulver i, og pisk sammen.
  1. Pisk resten af mælken heri, skær majskornene fra kolben ned i skålen og krydr med salt og peber.
  1. Steg dejen som småpandekager i olie på en teflonpande.
  1. Servér dem lune med lidt cremefraiche og løg på toppen.