© Frederikke Heiberg Dessert Heibergs chokoladekage med marcipan og nødder Denne opskrift gemmer på både marcipan og fire forskellige slags nødder. Af Morten Heiberg — 29. marts 2010 Chokoladekage med marcipan og nødder Undgå at skærmen slukker Ingredienser - 2 personer + Det skal du bruge 25 g marcipan ¾ store æg ¼ vaniljestang 31 g sukker ¼ dl mælk 31 g mel 6¼ g kakaopulver ¼ tsk. bagepulver 6¼ g pistaciekerner 8¾ g ristede, afhindede og finthakkede hasselnødder 6¼ g ristede, afhindede og knuste mandler 6¼ g valnødder 15 g grofthakket mørk chokolade 31 g smør Sådan gør du Varm ovnen til 180°. Skær marcipanen i små stykker, kom dem i en skål. Rør æggene i marcipanen, lidt ad gangen, for at få den til at binde og blive glat. Skrab kornene fra vaniljestangen, og kom dem i marcipanblandingen sammen med sukker og mælk lidt efter lidt. Sigt mel, kakao og bagepulver sammen, kom det i dejen, og tilsæt alle nødderne og chokoladen. Vend til sidst det smeltede, afkølede smør i. Kom dejen i en smurt sandkageform, og bag den i ca. 45 minutter. Relateret Dessert Morten Heibergs opskrift på crème brûlée med et kaffe-twist Bagværk 10 nemme og hurtige kager, der aldrig slår fejl Dessert Pocherede pærer med misoparfait og hasselnøddepraliné Dessert Opskrift på 4 hjemmelavede ispinde med mango, blåbær, jordbær og ananas Dessert Opskrift på overdådig mandelkage med luftigt skum og friske bær Dessert Opskrift på æble-cupcakes