Dette er vores absolut yndlings chokoladesauce, der er perfekt til kage, is eller alverdens andre gode sager. Den er super nem at lave, og du skal tilmed kun bruge tre ingredienser.
Undgå at skærmen slukker
Ingredienser
2
skål
Det skal du bruge
500
g
mørk chokolade, kakaoindhold 70%
6
dl
sødmælk
150
g
glukosesirup
Sådan gør du
Hak chokoladen fint, og kom den i en skål.
Varm mælk og glukosesirup op til kogepunktet i en lille gryde.
Hæld derefter lidt efter lidt den varme mælk over chokoladen, og rør med en gummidejskraber med små, runde bevægelser, til chokoladen er opløst i mælken.
Tilsæt resten af mælken, og rør, til blandingen er ensartet.
Servér chokoladesaucen ved ca. 40° til fx is eller kager.
TIP: Den kan opbevares i en tætsluttende beholder i køleskab og eventuelt lunes i en mikrobølgeovn.