TAKT udvider bæredygtig kollektion med to nye møbler

De nye tilføjelser er inspireret af den nuværende kollektion, med adskiller sig også på ét punkt.

Efter kun ét år på markedet

... udvider TAKT nu deres populære Cross Collection med både et miljøcertificeret egetræsbord og en egetræsstol. De to nye designs er ligesom TAKTs øvrige møbler cerificeret med EU-blomsten, der blandt andet garanterer materialernes bæredygtighed.

Cross Chair Tube fra TAKT
© TAKT

En let stol med et grafisk tvist

Cross Chair Tube hedder den nye stol i Cross-samlingen, og den deler det samme elegante designsprog og den sanselige samleprocess, som sin forgænger, Cross Chair.

Det, der adskiller de to stole, er materialevalget. Den nye Cross Chair Tube har nemlig en spinkel stålramme, som giver stolen et let og luftigt udtryk med et grafisk tvist.

Cross Table fra TAKT
© TAKT

Smukt alene eller side og side

Cross Table er det første bord i TAKTs Cross Collection, og dens design er inspireret af den populære Cross Chair. Bordet fås i en delikat caféstørrelse og står både smukt alene eller side om side for en større bordflade.

Enkle og stilrene møbeldesigns fra TAKT
© TAKT

Designeren bag

Bag de to nye designs står det britiske design studio Pearson Lloyd, der har været med fra den spæde begyndelse. TAKT indledte nemlig samarbejdet med dem, da den danske designvirksomhed endnu blot var en tanke og vision. De har derfor været med til at sætte sit præg på brandet med sine unikke designfærdigheder og interesse for det moderne håndværk.

Cross Chair Tube og Cross Table kan fås hos TAKT for henholdsvis 995 kr. og 3.495 kr.