Mød prinsen og hans designmakker

BO BEDRE har som det eneste magasin i Skandinavien interviewet Carl Phillip Bernadotte og Oscar Kylberg, der står bag ny kollektion for Stelton. Læs interviewet i det nye BO BEDRE.

Kollektionen hedder Stockholm og består i første omgang af fire skåle og tre vaser med et smukt håndmalet mønster i havblå nuancer. Formerne er klassiske, men materiale-kontrasten mellem aluminium og emalje er ny.

Designduo'en bag hedder Bernadotte & Kylberg, og det ene navn er ganske rigtig royalt. Men Carl Phillip Bernadotte er ikke med i projektet som svensk prins, han er uddannet grafisk designer og formgiver ligesom sin makker, og duoen har arbejdet i flere år på serien for Stelton.

  • Vi er meget inspirerede af Steltons dna og kultur og har dyb respekt for deres knowhow og de klassikere, som de har i forvejen, fortæller designerne i det ærlige og dybdegående interview.

Stockholm-serien fik sin Danmarks-debut i sidste uge, og her var en gruppe af BO BEDREs abonnenter inviteret til et særligt arrangement i Illums Bolighus, hvor Steltons direktør Michael Ring fortalte om tilblivelsen af den længe ventede kollektion.
Stockholm er inspireret af den svensk skærgård, og det skinner især igennem i de blå, håndmalede mønstre.

Køb det nye BO BEDRE med interviewet i dag!