Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Mød prinsen og hans designmakker

BO BEDRE har som det eneste magasin i Skandinavien interviewet Carl Phillip Bernadotte og Oscar Kylberg, der står bag ny kollektion for Stelton. Læs interviewet i det nye BO BEDRE.

Kollektionen hedder Stockholm og består i første omgang af fire skåle og tre vaser med et smukt håndmalet mønster i havblå nuancer. Formerne er klassiske, men materiale-kontrasten mellem aluminium og emalje er ny.

Designduo'en bag hedder Bernadotte & Kylberg, og det ene navn er ganske rigtig royalt. Men Carl Phillip Bernadotte er ikke med i projektet som svensk prins, han er uddannet grafisk designer og formgiver ligesom sin makker, og duoen har arbejdet i flere år på serien for Stelton.

  • Vi er meget inspirerede af Steltons dna og kultur og har dyb respekt for deres knowhow og de klassikere, som de har i forvejen, fortæller designerne i det ærlige og dybdegående interview.

Stockholm-serien fik sin Danmarks-debut i sidste uge, og her var en gruppe af BO BEDREs abonnenter inviteret til et særligt arrangement i Illums Bolighus, hvor Steltons direktør Michael Ring fortalte om tilblivelsen af den længe ventede kollektion.
Stockholm er inspireret af den svensk skærgård, og det skinner især igennem i de blå, håndmalede mønstre.

Køb det nye BO BEDRE med interviewet i dag!

Håndplukket til dig