Her er vinderne af Vejen til Seier

Med titlen som Danmarks bedste iværksættere følger en investering på 6 millioner kr.

© Per Arnesen / TV 2⠀

Vejen til Seier

I den sidste måneds tid har milliardær og serieinvestor Lars Seier Christensen ledt efter Danmarks bedste iværksættere i TV 2s program “Vejen til Seier”.

700 danske iværksættere søgte om muligheden for at præsentere deres forretning for ham – deraf blev kun 18 udvalgt, og nu er vinderen netop fundet:

Spring Copenhagen

Bag det vindende, danske designbrand står ejerne Claus Nielsen og Peter Sørensen. Udover at vinde den prestigefyldte titel og den flotte investering, har Lars Seier også accepteret Spring Copenhagens tilbud om at blive ligeværdig partner:

– Det er fantastisk at stå med sejren i Vejen til Seier. Vi har vundet titlen foran 700 andre dygtige danske iværksættere, og vi har fået en kapacitet som Lars Seier om bord i vores virksomhed. Lars Seier er en af Danmarks mest succesfulde investorer. Det er et kæmpe skulderklap, at han tror på os og Spring Copenhagen. Og så gør den ekstra kapital, at vi for alvor kan gå i krig på blandt andet nærmarkederne i Skandinavien og Nordeuropa, siger Peter Sørensen.

Du kan lige nu få den fine Spaltekande fra Spring Copenhagen + 6 nr. af BO BEDRE for kun 199 kr.

© Spring Copenhagen

Legesygt og moderne design

Du kender sikkert allerede Spring Copenhagen for deres legesyge design som Spaltekanden, Peberfuglen og Saltpingvinen, men den nye investering har for ejerne betydet, at de nu vil indtage lampemarkedet:

– Belysning er en vigtig del af hjemmet, det påvirker dit humør og velbefindende positivt. Det samme gør smukt og gennemtænkt design. Siden vi startede, har vi haft et ønske om at tilbyde stærke og inspirerende designs inden for belysning. Faktisk har vi arbejdet med vores designere på en række ideer i mere end et år, og nu kan vi sætte så meget fart på udviklingen, at vi forventer at lancere de første designs til efteråret, siger Claus Nielsen, der er ansvarlig for Spring Copenhagens produktudvikling.