Design Awards 2022: Her er alle de nominerede

For 9. år i træk er Danmarks fire stærkeste bolig- og designmagasiner gået sammen om at uddele årets største designpriser.

Årets designfest

BO BEDRE, Bolig Magasinet og Scadinavian Living går sammen om at fejre det absolut bedste i dansk design. Vinderne bliver kåret ved en prisuddeling den 7. november.

Sådan kårer vi vinderne

Redaktionerne på Bolig Magasinet, BO BEDRE og Scandinavian Living har udvalgt de nominerede, mens et dommerpanel udvælger vinderne i de viste kategorier. Derudover kåres Årets Designtalent, som belønnes med en pengepræmie.

Se alle de nominerede herunder.

Årets Designer

Prisen går til en designer, der har sat et tydeligt aftryk på designscenen med karakteristisk, originalt og holdbart design. Se de nominerede her.

Årets Kreative

Prisen går til en person, der er kreativt tænkende ud over det sædvanlige. Se de nominerede her.

Årets Møbel

Prisen gives til et møbel, som er afklaret både æstetisk, funktionelt og teknisk. Det skal være originalt samt have en høj og gerne lang brugsværdi. Se de nominerede her.

Årets Design

Prisen gives til design, der manifesterer nytænkning, kreativitet og omtanke i forhold til livet og hverdagen i boligen i dag og i fremtiden. Se de nominerede her.

Årets Comeback

Der ligger mange glemte skatte i skuffer og arkiver, hvilket de senere års mange relanceringer vidner om. Prisen går til et stykke design, der lander rigtigt i sin nye kontekst og tid. Se de nominerede her.

Årets Lampe

Prisen gives til en lampe, der forener god formgivning, nytænkende materialevalg og optimal belysning, der fungerer naturligt i et moderne hjem. Se de nominerede her.

Årets Grønne Idé

Prisen for Årets Grønne Idé går til et initiativ, et produkt eller en person, der med innovation og omtanke er med til at gøre hverdagen mere bæredygtig. Se de nominerede her.

Årets Innovative

Prisen gives til design, der manifesterer nytænkning, kreativitet og omtanke i forhold til livet og hverdagen i boligen i dag og i fremtiden. Se de nominerede her.