Design Awards 2020: Årets Designer

Prisen går til en designer, der har sat et tydeligt aftryk på designscenen med karakteristisk, originalt og holdbart design. Se de nominerede her.

Gamfratesi
© Gamfratesi

Årets Designer 2020

BO BEDRE hylder i samarbejde med Bolig Magasinet, Nordic Living og Costume Living det bedste design og de bedste designere i årets løb. I den forbindelse kåres Årets Designer. Se de nominerede her.

Norm Architects

© Norm Architects

Norm Architects fingeraftryk på både den nationale og internationale designscene bliver kraftigere og kraftigere.

Vi vil fremhæve Hashira-lamperne for Menu, sengegærdet Anna for Dux og Beosound Stage for Bang & Olufsen, som alle viser den store spændvidde i Norm Architects arbejder.

Designerne formår altid at flytte deres samarbejdspartnere i nye spændende retninger.

Rikke Frost

© Rikke Frost

Rikke Frost er en alsidig designer, og hvad enten hun laver funktionalistiske dørgreb eller smukke lamper er hun en fremtrædende repræsentant for sin generation af formgivere.

Vi vil fremhæve hendes lamper for Le Klint, Chat-sofa og senest den gennemførte kollektion for Mindo, hvor hendes tæpper, møbler og småborde lægger sig i toppen af nye udemøbler og -designobjekter.

LÆS OGSÅ

Chris Liljenberg Halstrøm

© Chris Liljenberg Halstrøm

Hvad enten det er et nyt spisebord Aldus for Skagerak, indretningen af Svinkløv Badehotel med et overbevisende nyt stoledesign eller den gennemførte udendørskollektion for Design Within Reach, så kan Chris Liljenberg Halstrøm noget helt særligt.

Hendes stil knytter sig til den skandinaviske designtradition.

Hun bruger lyse træsorter, let svungne former og sørger for at skønheden ligger i detaljen.

Gamfratesi

© Gamfratesi

Hvad er smukt design? Signaturen Gamfratesi er i langt de fleste tilfælde svaret på det spørgsmål.

Vi beundrer duoens arbejder for Gebrüder Thonet Vienna, Minotti og Gubi, og de formår altid at forene den skandinaviske designtradition med det italienske og – vil vi påstå –med lidt japansk æstetik som en vigtig ingrediens.

LÆS OGSÅ