Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Design Awards 2020: Stem på din favorit til Årets Læserpris

Vær med til at bestemme, hvilket design der skal hædres som Læserfavoritten og deltag samtidig i konkurrencen om B&O Beosound 1.

B&O Beosound 1

© B&O

Stem og vind

Vil du være med til at bestemme, hvilket design, der skal hædres, når BO BEDRE, Bolig Magasinet, Nordic Living og Costume Living uddeler årets vigtigste designpriser: Design Awards 2020? Og oven i købet have muligheden for at vinde B&Os Beosound 1 til en værdi af 11.000 kr.?

Beosound 1 er en kraftfuld, fleksibel og bærbar højttaler med imponerende 360-graders lyd, fremstillet i eksklusiv aluminium.

Det kompakte koniske design og de glatte, reflekterende overflader passer nemt ind i indretningen, og gør enhver placering perfekt. Med det indbyggede batteri er Beosound 1 en bærbar højttaler, som du kan tage med dig fra køkkenet og ind i stuen, ud på altanen eller i haven. En enkelt opladning giver op til 12 timers trådløs spilletid.

Læserfavoritten gives til det design, som vores læsere synes allerbedst om. Afgiv din stemme og deltag samtidig i konkurrencen om B&O Beosound 1.

Håndplukket til dig