Design Awards 2020: Stem på din favorit til Årets Læserpris

Vær med til at bestemme, hvilket design der skal hædres som Læserfavoritten og deltag samtidig i konkurrencen om B&O Beosound 1.

B&O Beosound 1
© B&O

Stem og vind

Vil du være med til at bestemme, hvilket design, der skal hædres, når BO BEDRE, Bolig Magasinet, Nordic Living og Costume Living uddeler årets vigtigste designpriser: Design Awards 2020? Og oven i købet have muligheden for at vinde B&Os Beosound 1 til en værdi af 11.000 kr.?

Beosound 1 er en kraftfuld, fleksibel og bærbar højttaler med imponerende 360-graders lyd, fremstillet i eksklusiv aluminium.

Det kompakte koniske design og de glatte, reflekterende overflader passer nemt ind i indretningen, og gør enhver placering perfekt. Med det indbyggede batteri er Beosound 1 en bærbar højttaler, som du kan tage med dig fra køkkenet og ind i stuen, ud på altanen eller i haven. En enkelt opladning giver op til 12 timers trådløs spilletid.

Læserfavoritten gives til det design, som vores læsere synes allerbedst om. Afgiv din stemme og deltag samtidig i konkurrencen om B&O Beosound 1.

Årets Læserpris er sponsoreret af B&O