Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Christian Bitz lancerer ny glasserie i samarbejde med Røde Kors

Når du køber fra Christian Bitz' nye glasserie, støtter du et godt og vigtigt formål. Kollektionen bygger nemlig på et bæredygtigt og velgørende koncept.

Christian Bitz

© Christian Bitz

Kusintha

© Kusintha

Kusintha..

..betyder forandring, og dét er både navnet på Christian Bitz' nye projekt samt formålet. Projektet, der er i samarbejde med Røde Kors, indebærer en ny serie af farvede glas i form af vandglas, vandflasker, glastallerkener og skåle samt en farvet hurricane, hvor formen er inspireret af de krukker, som bruges i Malawi til transport og opbevaring af vand. Alle disse produkter er produceret i genbrugsglas.

Med den nye kollektion rammer Christian Bitz plet i én af tidens store trends, nemlig farvet glas - men også den altoverskyggende megatrend, bæredygtighed.

Til et godt og vigtigt formål

Det 5-årige projekt vil bidrage med min. 1 mio. kr. til gavn og glæde for befolkningen i Malawi. Salget fra produkterne skal nemlig bruges til at øge tilgængeligheden af rent drikkevand og til at sikre skolegang til flere børn.

Kusintha

© Kusintha

Kusintha

© Kusintha

Støtter udsatte børn

Produkterne fås i farverne pink, grøn, blå og amber, og når du køber fra Kusintha-kollektionen, støtter du samtidig udsatte børn i Malawi. Produkterne har et prisspænd fra 39,95 kr. til 169,95 kr.

Håndplukket til dig