Bolia lancerer stor forårskollektion - her er vores favoritter

Bolias nye forårskollektion byder på et let og sanseligt designunivers, der trækker en klar reference til den foranderlige skandinaviske natur og dens inspirerende og optimistiske forårssæson.

Inspiration til spisebordet fra Bolia
© Bolia

Forårsnyheder fra Bolia

Bolias SS22 kollektion er skabt med en rolig og inviterende atmosfære for øje. Kollektionen præsenterer udendørsmøbler, håndlavede lænestole, opbevaringssystemer, lampeserier samt nye tilføjelser til eksisterende serier. Lang levetid er et must, og derfor har Bolias designere også tænkt bæredygtighed ind i design- og produktionsprocessen.

Se de fine nyheder fra forårskollektionen her.

Bolia service
© Bolia
Bolia spisebord og -stole
© Bolia

Nyheder til spisestuen

I de danske hjem er middagen hellig, og vi går op i at samle familie og venner omkring bordet som aldrig før. I Bolias forårskollektion finder man fine nyheder til borddækningen, hvis referencer til Skandinavien og vores lyse natur passer perfekt ind i nordiske hjem.

Elton: bæredygtig sofa fra Bolia
© Bolia
Loungestol og sofabord fra Bolia
© Bolia

Bæredygtighed

Bolias fokus på bæredygtighed er også en central del af forårskollektionen. Brandet producerer blandt andet sine møbler og interiør i massivt, FSC®-certificeret træ, italiensk marmor og natursten, keramik, rustfrit stål og håndflettet papirsnor. 100% sporbart læder og taktile møbelstoffer som naturlig hør, blødt bouclé, uld og velour – alle certificerede i henhold til STANDARD 100 by OEKO-TEX®.

Den nye sofa Elton, som er designet af Glismand & Rüdiger, er Bolias bud på en smuk og enkel sofa fra en serie af sofaer, puffer og daybeds. Et kontrastfuldt og elegant formsprog, der kun er muligt grundet sofaens indre konstruktion. Indvendigt er Elton konstrueret med en særlig metalramme og fiberglasforstærkede nylonlameller, der løfter og sikrer komforten. Sofaen har vendbare ryghynder, fyldt med det innovative Fossflakes, som er et hypoallergent, dunlignende fyld, der holder formen længere end konventionelt dunfyld. Hver eneste af sofaens komponenter er udskiftelig som årene skrider frem for at forlænge levetiden så langt som muligt.

LÆS OGSÅ

Udendørs sofa fra Bolia
© Bolia
Bolia soft collection
© Bolia

Ud i det blå

Foråret kalder på ophold i det fri, og så snart solens stråler varmer det mindste, indtager vi med stor begejstring morgen- og eftermiddagskaffen samt aftensmaden i haven, på terrassen eller altanen.

I forårskollektionen finder du blandt andet udendørsbordet Track designet med en bordplade i vibreret beton. En betontype, der normalt anvendes til fliser og som produceres i Danmark. Udover at have en enorm holdbarhed, har betonen en helt særlig æstetisk kvalitet. Den får nemlig en helt jævn og glat overflade med en smukt mat finish. Bordet fås også i FSC®-certificeret teaktræ.

Har du plads til en sofa udenfor, har designduo'en Glismand & Rüdiger skabt en udendørsudgave af deres sofaklassiker, Orlando – uden at gå på kompromis med hverken komfort eller æstetik. En modulsofa med fleksible moduler, der kan tilpasses ethvert uderum, skabt i hånden i Europa i holdbare materialer.

Cosima: flydersofa fra Bolia
© Bolia
Noora-sofa fra Bolia
© Bolia

Flydersofaer

Du kender måske allerede Bolias sofamodeller Cosima og Noora, der allerede er en del af brandets sortiment. Ethvert hjem fortjener en perfekt flyder, og disse modulsofaer er virkelig gode bud på netop det. Noora-sofaen kan nu forlænges med et buet modul, der skaber en elegant og lidt loungeagtig stemning, mens Cosima-sofaen fås i et utal af materialer og modulopbygninger.

LÆS OGSÅ

Bolia spisebordslamper
© Bolia
Inspiration til spisebordet fra Bolia
© Bolia

Lamper

Det er svært at komme udenom lys, når vi taler indretning, og Bolias Balloon-loftlamper er kommet for at blive. Brug dem i en klynge over spisebordet, som blødt lys på soveværelset eller i entreen - mulighederne er mange.

Se alle nyhederne her

LÆS OGSÅ