Sommerhus i bondegårdsstil med med stråtag
© Studio Toff

I stråtagsvillaen bydes man velkommen af lyse, nordiske toner

Den traditionelle stråtagsvilla er beliggende på den hollandske ø Ameland i Vadehavet, og når man træder indenfor, mødes man af smukt, skandinavisk design.

Afslapning og ro indrammet af smukt design

Hvis du har brug for et feriested til en forårstur eller en mulighed for at slappe af et øjeblik og trække stikket fra hverdagens sus og dus, er der ingen grund til at lede længere: Villa Zilverduin.

Beliggende på den hollandske ø Ameland midt i Vadehavet, er Villa Zilverduin det perfekte fristed for designentusiaster og naturglade mennesker. Det hollandske designbureau Studio Toff står bag renoveringen af den traditionelle stråtagsvilla, der er blevet forvandet til et lyst, indbydende hjem og ligger midt på en klit.

Lyst og indbydende køkkenalrum

Køkkenet er Reforms FRAME-køkken i egetræ.

© Studio Toff
Lyst og indbydende køkkenalrum
© Studio Toff

Indhyllet i smukt design

Den førteklassesbeliggenhed og nemme adgang til 30 kilometers skøn strand gør Villa Zilverduin til det perfekte tilflugtssted.

Indretningen danner det perfekte fundament for familiesammenkomster, og det store, åbne køkkenalrum indbyder til lange middage og masser af samvær i køkkenet. Det er Reforms FRAME-køkken, der med sine mørke egetræsfronter bidrager med en varm og rar atmosfære i det lyse og åbne rum. Her kan gæster tilberede lækre måltider og bruge køkkenøen til gode samtaler.

FRAME er designet af det multidisciplinære Note Design Studio og er en moderne version af det klassiske rustikke køkken, der kombinerer Skandinaviens rene linjer med en varm, taktil og menneskecentreret tilgang. Perfekt til sommerhuse.

Stue i sommerhus med brændeovn og sofa i lyse toner
© Studio Toff
Inspiration til spiseplads i sommerhus
© Studio Toff

Nordiske referencer

Overalt i sommerhus mødes man af nordiske referencer. Lyse gulve, strømlinet design og masser af taktilitet. Her kan tiden nydes i det rummelige køkkenalrum, den bløde, dybe modulsofa, der indbyder til ro og hygge og soveværelserne er indrettet med både små og store for øje.

Lyst soveværelse med køjeseng
© Studio Toff
Lyst soveværelse i sommerhus med lyse planker
© Studio Toff
© Studio Toff
Lyst og indbydende køkkenalrum

Køkkenet er Reforms FRAME-køkken i egetræ.

© Studio Toff