Smuk lejlighed med det mest fantastiske soveværelse i glas

Kom med til Kiev, hvor en smuk lejlighed med en noget anderledes indretning holder til.

Lejligheden i Kiev indeholder et soveværelse i glas
© Martin Architects

I Kiev ligger der den smukkeste lejlighed på kun 45 kvadratmeter, designet af Martin Architects.

Lejligheden bliver brugt som udlejningsejendom, og rummene er derfor designet til at være både åbne og smukke samtidig med de er funktionelle.

Soveværelse omgivet af glasvægge
© Martin Architects

Soveværelset er overraskende nok ikke et fuldstændig lukket rum. Det er kun afskærmet med glasvinduer og et gardin man kan trække for, hvis man vil have lidt privatliv.

Glasvinduerne lader sollyset strømme igennem hele den lille lejlighed, og får rummene til at virke større, end de egentlig er.

Neutral farvepalette med et twist
© Martin Architects

Farverne i lejligheden er holdt i neutrale, nedtonede farver som grå, sort og brun med et twist af en smuk petroleumsgrøn farve på vægge og døre.

Kig fra soveværelset hen på spiseområdet
© Martin Architects
Køkken og stue med kontraster
© Martin Architects

De rå mursten i køkkenet og stuen er malet sorte. De to rum ligger i forlængelse af hinanden, og de smelter derfor smukt sammen ved hjælp af den sorte væg.

Væggen giver en god kontrast til de lyse gulve, der løber igennem lejligheden og får samtidig køkkenet til at se tidsløst og klassisk ud.

Smukt badeværelse
© Martin Architects

Badeværelset er holdt i samme farveskala som i resten af lejligheden, blot med en lidt lysere nuance grøn på fliserne i brusenichen.