Smart indretning til micro-lejligheder

Her er en fantastisk løsning på, hvordan man indretter sig på relativt få kvadratmeter ude at gå på kompromis med komfort og stil. Se hvordan man kan bo lækkert på kun 22 kvadratmeter.

Et hjem til globetrotteren

Det taiwanske designstudie A Little Design har renoveret en 22 kvadratmeter mikrolejlighed til en ung karrierekvinde, som bor i Taipei City, hvor huspriserne tvinger de unge til at bo i meget små boliger.

A Little Design har beskrevet ejeren af lejligheden som en der ofte rejser med sit arbejder, og når hun er hjemme, er det eneste hun har brug for at varmt bad og en god nattesøvn.

Et lille men praktisk køkken

Køkkenet er indrettet med skabe fra gulv til loft, hvor man har sørget for at gøre det så praktisk og brugbart som overhovedet muligt. Man har desuden valgt at investere i et mindre køleskab og fryser, hvilket er smart, hvis man sjældent laver mad derhjemme.

Masser af opbevaringsplads

Opbevaringsrum spænder over hele den tre meter langt væk, hvor man øverst har indsat hylder i matchende materialer med gulv og skrivebord. Nederst har man indsat høje, hvide skaber, som er godt skjult i væggen. Her er det bl.a. plads til at hænge tøj, sko og andre småting.

Fra skrivebord til spisebord

Hvis man gerne vil have både skrivebord og spisebord, så kan man overveje, at få de kombineret. De to høje skriveborde kan hurtigt rykkes ud og placeres lodret i rummet. Voila! Så har du et spisebord med plads til fire-seks personer (alt efter hvor tæt man har lyst til at sidde, naturligvis).

Vaskemaskinen er rykket ud i køkkenet

Designteamet har sørget for at genskabe badeværelse med et badekar. For at gør plads til karret, har man rykket vaskemaskine ud i køkkenet, hvor den ikke optager nær så meget plads.