© idesignarch

Sådan bor Donald Trump – Solkongen på toppen af New York

Han er milliardær og går efter at blive den næste amerikanske præsident. Donald Trump er ikke videre afdæmpet, heller ikke i sin penthouselejlighed, som får Versailles-paladset til at virke ydmygt. Se også videoen fra Trump-ejendommen.

Amerikaneren Donald Trump har meldt ud til en måbende verden, at han er 10 milliarder dollars værd, og ud over at være en af klodens rigeste mænd bejler han til positionen som Republikanernes præsidentkandidat ved næste valg.
Denne meget flamboyante mand kan og vil ikke se sine egne begrænsninger, om det så er en vigende hårgrænse udfordres den til det sidste, og denne livsstil afspejles også i hans og konen Melanies måde at bo på. Mildest talt.

Læs også: Det dansk tegnede World Trade Center

Trump har bl.a. skabt sin formue på ejendomshandel, og han ejer en af New Yorks skyskrabere, beliggende på Fifth Avenue og med det sigende navn, Trump Tower. Ejendommen var tidligere et ekstravagant hotel, men rummer nu nogle af byens mest luksuriøse lejligheder.

Donald og Melanie Trump i en afslappet stund. Og når de ikke optræder offentligt, hygger de med guld og marmor på toppen af Trump Tower.

Trump har indrettet sig som Solkongen på Versailles

Naturligvis er rigmanden selv rykket ind i den øverste penthouselejlighed og har fået den indrettet i såkaldt 'Louis 14.-stil', det vil sige, som den noget oppustede Solkonge boede i 1600-tallets Frankrig.
Og når man bor sådan, bor man med ægte guld, 24 karat, ikke bare fesen bladguld eller guldagtige metaller.
Lejligheden er overstrøet med guld og ville få enhver saudi-arabisk prins til at blinke misundeligt. Der er faktisk ikke en eneste detalje uden guld-belægning, og udover det er fuldfed marmor brugt med meget løs hånd i den gigantiske lejlighed, som har udsigt over en stor del af New York City.
Det var hér – i 58 etagers højde, Donald Trump sad og tweetede lystigt, da orkanen Sandy var på sit højeste i 2012. De fleste beboere i området havde forladt de øverste lejligheder, men Trump sad på toppen af sin by og svajede lykkeligt, mens han fortalte om stormens indtog til sine millioner af følgere på Twitter.

Se videoen fra Trumps ejendom i New York herunder