Sådan får du en bedre fornemmelse af lys og luft i din lejlighed

Louise overvejer at købe en lejlighed, men kan ikke helt overskue indretningen. Vores indretningsekspert Lone Barslund viser her, hvordan hun får plads til et soveværelse, arbejdsværelse og et bedre køkken.

Kære Lone,

Vi er ret vilde med den viste lejlighed og overvejer seriøst at købe den, hvis du kan overskue indretningen for os. Vi skal bruge et soveværelse, et arbejdsværelse og så skal køkkenet kunne udstyres bedre end nuværende. Kan det blive godt?

Mange hilsener Louise

Kære Louise,

Som det er nu, skal man igennem stuen for at kommet til det, der bliver jeres arbejdsværelse. Jeg ville i stedet lave en ny adgang direkte fra entreen og en ny bredere åbning imellem arbejdsværelse og stue, for at få en større bevægelighed og bedre fornemmelse af lys og luft.

Arbejdsværelset kan møbleres med en kæmpereol på hele endevæggen, som man kan nyde fra alrum og stue, så I får et flot en suite-look hele vejen igennem.

Køkkenet kan forbedres med flere skabe hen til det fritstående køleskab, ligesom det kunne være superflot (og praktisk med oceaner af opbevaringsplads) med et eller to store vitrineskabe på endevæggen bagved spisebordet, så I sikrer jer plads nok til alle jeres ting og sager.

Godt boligkøb til jer!

Vh Lone