Lejlighed på Østerbrogade trænger til fornyelse

Med omrokering af rum kan familien få et superfint kik hele vejen igennem lejligheden samt masser af opbevaringsplads.

Ny, lysere alrums- afdeling

Hej Lone.

Et godt råd fra dig ville være velkomment, da vi ikke kan hitte ud af at ændre på vores hjem.

Sagen kort, så har vi god plads, men udnytter den ikke helt efter fortjeneste. Det, du ikke ser på tegningen, er lejlighedens anden ende med entré og to værelser samt bad.

Den store spisestue, som vi næsten aldrig bruger, er gennemgangsrum til arbejdsværelse og et lille gæsterum og så det gamle køkken, hvor vi maser os sammen, for at være nærmere gryder og kaffe.

Om lidt får vi altan i det lille kammer, køkkenet er gammelt og så tænker vi om ikke du kan komme med en idé til ny indretning, så vi får mere glæde af det alt sammen.

Familien Hansen, Østerbrogade

Kære familie.

Hvis jeg kan få jer til at flytte om på vaner og funktioner, så kunne spisestuen, som det gennemgangsrum, det nu er, indrettes som et stort, aktivt kombineret arbejds- og gæsterum, med luft omkring arbejdsbordet og med plads til en divan til liggende gæster. Da der garanteret er fin stukkatur i spisestue og værelse, vil jeg ikke rive vægge ned, men lave ny fløjdørsåbning fra spisestuen og til gengæld åbne helt op imellem værelse og kammer,- der skal højst sandsynligt lægges en bæring op under loftet, og den vil så bevare stukken på værelsessiden..

Hvis I går igennem rummene for at komme ud til køkken, ny spiseafdeling og altan, kan I simpelthen lukke af til den gamle, mørke korridor og bruge den til depotrum. Det giver opbevaringsplads og en langt bedre indretning i køkkenet. Måske en ny brændeovn imellem spisestue og køkken?

Endevæggen i spiseafdelingen kan I indrette med reoler med vægplads til billeder osv,- det giver et superfint kik hele vejen igennem lejligheden. Og masser af plads til bøger..

Hilsener Lone

© Lone Barslund

© Lone Barslund

Relaterede Artikler