Dyr start på 2022: Danmarks to dyreste lejligheder er netop sat til salg

Der skulle ikke mange kalenderdage til, før 2022s dyreste ejerlejligheder kom på markedet. Begge har postnumre i København K og en pris på et tocifret millionbeløb.

Toppen af boligmarkedet har netop fået to nye tilføjelser. Således skulle der ikke gå mange dage i 2022, før årets hidtil to dyreste ejerlejligheder blev sat til salg. Og det er altså de helt store skyts, du skal have frem, hvis du vil have fingrene i en af dem. De koster nemlig henholdsvis 30 og 32,5 millioner kroner.

Det skriver boligmediet Boliga.dk, der også fortæller, at begge lejligheder, der hører til i Københavns inderste K-postnumre, breder sig over mere end 200 kvadratmeter.

Lejlighed i Silkegade sat til salg for 32,5 millioner kroner
© Elbæks Ejendomsmægler

32,5 millioner kroner

Den dyreste af de to koster 32,5 millioner kroner og indtager dermed også førstepladsen for den dyreste ejerlejlighed i Danmark. Lejligheden rummer hele 291 kvadratmeter, et imponerende køkken-alrum med stålbeklædte bjælker, to soveværelser - det ene med walk in-closet og badeværelse og flere stuer - med pejs.

Penthouselejligheden, der også har tre terrasser, er udbudt af liebhavermæglerne Elbæks Ejendomsmægler, der beskriver den som en luksuriøs hotelsuite. Den er beliggende på Silkegade i indre København og har en kvadratmeterpris på over 111.000 kroner. Det er et godt stykke over gennemsnittet i samme postnummer, som, ifølge Boliga.dk, sidste år lød på godt 63.000 kroner.

Se lejligheden her

LÆS OGSÅ

Lejlighed i København K til salg for 30 millioner kroner
© Lützau

30 millioner kroner

Lidt nærmere Kongens Have ligger den anden lejlighed, der er sat til salg af mæglerfirmaet Lützau. Her skal der betales en gedigen kvadratmeterpris for at flytte ind - nemlig 126.050 kroner. For det beløb kan man til gengæld glæde sig til at flytte ind på i alt 238 kvadratmeter bolig på tredje salg. Her får man både elevator, altan og 11 franske altaner.

Lützau beskriver lejligheden som en 'plug and play-citylejlighed, hvor al inventar kan købes med.

Se lejligheden her

Foruden de to nyudbudte ejerlejligheder er der for øjeblikket tre projektlejligheder i Hellerup og København K til salg for priser på mellem 30 og 33 millioner kroner, lejlighederne er dog endnu ikke færdigbyggede. Disse er ikke medtaget i opgørelsen over de dyrest udbudte ejerlejligheder, skriver Boliga.dk.

LÆS OGSÅ