© Mike Winkelmann

Fremtidens bygninger minder om science fiction

Se disse vilde science fiction-agtige bygninger, som er skabt af grafisk designer Mike Winkelmann.

Den grafiske designer Mike Winkelmann har hver eneste dag de sidste otte år kreeret unikke illustrationer af fremtidens bygninger og landskaber. Illustrationerne har han bl.a. skabt ved hjælp af 4D, og alle hans figurer har karakter af mystik, surrealisme og science fiction.

Projektet kalder Mike Winkelmann for ’Everyday’, fordi han hver eneste dag laver en ny illustration af fremtidens omgivelser. Ved netop at levere en illustration hver dag, bliver den grafiske designere bedre til sit arbejde, og ved ydermere at offentliggøre sit arbejde, bliver han på sin vis desuden tvunget til at udtænke nye motiver. Selv forklarer han, at det blanke papir sommetider kan være en smule angstprovokerende, men at han på den anden side kun er maksimalt to timer om at kreere en fin, ny illustration.

Læs også: Flydende arkitektur fra hele verden.

Siden Mike Winkelmann begyndte på ’Everyday’-projektet for otte år siden, har han ikke haft en eneste dag, hvor han ikke har kunne levere en ny illustration.

Se et udpluk af hans sjove billeder nedenfor.

Tjek også Mike Winkelmanns hjemmeside, hvor du får indblik i hans øvrige arbejde, og hvor du også kan finde de sidste otte års illustrationer.

Læs også: Fremtiden skyskraber er dækket af jungle.