nicolas vahé påskeæg keramik

Her er påskeægget i gourmetversion

Overraskende smagsoplevelser og en helt særlig kombination af ingredienser. Nicolas Vahé kombinerer på én gang design og delikatesse i sit lækre gourmetpåskeæg, og den smukke lågkrukke i keramik kan anvendes igen, når den – sikkert alt for hurtigt – er tømt for chokolade.

Nicolas Vahé har en stærk passion for det søde køkken. En passion, der startede helt fra barn i sommerferierne hos hans farmor, der har været inspirationskilde til brandets lækre marmelader.

Som 14-årig blev Nicolas konditorlærling på den trestjernede Michelin-restaurant Pic Valence, og som 18-årig tog han uddannelsen til chokolatier hos Daniel Giraud Valence, der er blevet kåret til Frankrigs bedste dessertkok.

Derfor er det en selvfølge for Nicolas, at hans produkter er lavet på de bedste råvarer med ægte kærlighed til den gode smag. Det delikate påskeæg er skabt i keramik og indeholder 12 lækre gourmetchokoladeæg.

Ægget fås i farverne grå, mint og sand, og det kan naturligvis bruges som opbevaringskrukke, når chokoladerne er sluppet op.

Fortjener en af dine kære en særlig sød påskehilsen, kan du blandt andet købe det lækre påskeæg hos Luxo Living for 179 kr.

påskeæg keramik Nicolas Vahé