Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Hjemmelavet persillepesto

Den smager fantastisk, og hvis du hælder den på et smukt glas, kan den gives som værtindegave.

ramsløg opskrifter ramsløg sæson

© Stine Christiansen

Persillepesto

Det skal du bruge:

  • 1 stor håndfuld ramsløg
  • 1 lille bdt. bredbladet persille
  • 50 g frisk revet parmesan
  • ½ dl olivenolie
  • 40 g ristede hasselnøddekerner
  • salt og peber

Sådan gør du:

  1. Findel ramsløgsblade, persilleblade, parmesan og olivenolie i en multihakker eller med en stavblender.
  2. Rist nødderne, til hinden brister, på en tør pande, og gnid skallen af i et viskestykke.
  3. Kom dem i pestoen og blend, til den har en grov konsistens.
  4. Smag til med salt og peber.
  5. Opbevar pestoen i et lukket glas i køleskabet. Brug den til sandwich, til pasta, som dip, eller rør den med lidt ekstra olivenolie og vineddike og brug den som dressing.

Relaterede Artikler