Mortens aften: Menuer ud af huset

Læn dig tilbage og lad dygtige kokke stå for madlavningen til Mortens aften. Det eneste du skal gøre, er at hente maden.

© Homemate

Mortens aften and fra Homemate

Nyd confiterede andelår på en bund af æbler, bagte løg og faste kartofler. Dertil får du hjemmesyltede rødkål med kanel og laurbærblade samt grøn salat med mandler. Du snydes selvfølgelig heller ikke for en lækker, hjemmelavet andesauce.

Læs mere om Mortens aften ala Homemate her.

Kan leveres til et begrænset område på Sjælland.

Få Mortens aftens-menu som take away fra Fransk Spisehus

Her kan du vælge at bestille en hovedret, eller forkæle dig selv og dine gæster med en 3-retters Mortens aften-menu. Maden leveres til et begrænset område på Sjælland.

Hvad menuen præcist indebærer kan du læse her.

Møllekroens Mortens aften

Her kan du sammensætte din egen menu af blandt andet: Andesteg med rødkål og sauce, aspargessuppe med kødboller, rejer med hjemmerørt mayo og to forskellige desserter. Menuen kan leveres til alle adresser på Fyn.

Find hele menuen her.

© Meyers

Meyers Mortens aften

Server en saftig andesteg, perfekt brun sovs, rødkål og brunede kartofler - helt uden at lave mad. Når du bestiller din Mortens aften-menu fra Meyers skal du kun anrette og varme maden. De leverer endda til hele landet.

Du kan læse mere her.

Traditionel Mortens aften

Hos Den Røde Okse kan du bestille en helt klassisk menu til Morten aften, bestående af brunede og hvide kartofler, gammeldags andesteg, rødkål og flødeskysauce. Med i købet får du også lækker hjemmelavet risalamande med lun kirsebærsauce. Denne menu skal afhentes som take away på adressen i Esbjerg.

Bliv klogere på menuen her.

Stubbs menu med forret og hovedret

Læg ansvaret for madlavningen fra dig - lad de dygtige kokke fra Stubb stå for Mortens aften menuen. Den består af en forret med koldrøget laks, kardemommesyltede rødbeder, sprød vinterkål mm. Til hovedret er der selvfølgelig disket op med andebryst- og lår, rødkål, ristede kartofler og andeskysauce.

Mortens aften-menuen fra Stubbs kan du afhente fra butikken i Aarhus - men de leverer også i hele Østjylland.

Du kan læse mere her.